Код: 6671592 Мультиварка Moulinex CE620D34

  • Артикул: CE620D34
  • Тип: Мультиварка-скороварка
  • Об'єм чаші: 5 л
  • Кількість програм: 22

Гарантія: 2 роки

Саме те, що вам потрібно! Мультиварка-скороварка Moulinex - незамінна та надійна помічниця на вашій кухні, яка гарантує неперевершену якість страв і швидкість їх приготування. Більше не треба витрачати багато часу, щоб готувати, як шеф повар. А завдяки приготуванню під тиском, зберігаються поживні речовини, тому страви будуть приготовлені не лише смачно та легко, але і швидко!

Легко готувати
Усе, що потрібно, - додати інгредієнти та ввімкнути. Мультиварка має інтуїтивно зрозуміле зручне меню і 22 програми автоматичного приготування в режимі скороварки та мультиварки, щоб приготувати різноманітні рецепти, смачні та корисні. Усі настройки відображаються на РК дисплеї, який під час приготування буде показувати час, що залишився до готовності страви. Ідеально підходить для приготування їжі до 5 чоловік.

Максимум користі страв
Під час приготування під тиском зберігається максимум поживних корисних речовин, що містяться в продуктах, тому страви будуть не лише смачними, а й неймовірно корисними, тому і дорослі, і діти будуть задоволені.

Знімна міцна керамічна чаша зі стійким антипригарним покриттям, завдяки правильній теромрегуляціі, гарантує неперевершений смак страв.

Високий рівень безпеки
Безпечне зниження тиску, відсутність контакту з парою і небезпеки опіків, а також сенсори для точного контролю температури страви.

Стильний дизайн
Завдяки компактним габаритам і стильному, стриманому дизайну, мультиварка-скороварка легко впишеться в будь-який інтер'єр і завершить стиль кухні.

Аксесуари
Для зручності приготування різних страв, у комплект входять також паровий кошик, лопатка, мірна склянка. А в разі, коли хочеться побалувати себе чимось незвичайним у комплект також входить книга з різноманітними рецептами. 

Тип

Мультиварка-скороварка

Тип керування

Кнопкове

Дисплей

LED

Потужність, Вт

1000

Обсяг чаші, л

5

Покриття чаші

Антипригарне

Кількість програм, шт

22

Програми приготування

Рис

Злаки

Каші

Макаронні вироби

Суп

Овочі

М'ясо

Тісто

Піца

Варення

Вершковим сиром

Функції

Йогурт

Пароварка

Мультикухар

Таймер відстрочки

Підтримка температури

Особливості

Попереднє вимкнення функції автопідігріву

Знімна верхня кришка

Підтримка температури готових страв (автопідігрів)

Є

Відкладений старт

Є

Фізичні параметри
Матеріал корпусу

Пластик

Розміри, см

32 x 30.4 x 31

Вага, кг

4.8

Колір

Чорний, металік