Код: 5983773 Мультиварка Moulinex CE7011

  • Артикул: CE701132
  • Тип: Мультиварка-скороварка
  • Об'єм чаші: 6 л
  • Кількість програм: 50

Гарантія: 2 роки

Мультиварка Cook4me CE7011 від Moulinex - поворотний момент у мистецтві кулінарії!
Нам, сучасним жінкам, подобається жити стрімко і яскраво, а вільний час проводити з улюбленими людьми. Цікава робота, успішна кар'єра, відпочинок у колі сім'ї і маса ідей для спільної творчості... Шкода тільки, що готування забирає дорогоцінні години нашого життя.

Cook4me CE7011 - це більше, ніж просто мультиварка! Це якісно новий підхід до домашньої кулінарії. Завдяки унікальній функції приготування під двома рівнями тиску (високий і низький), ви зможете готувати продукти різної консистенції рекордно швидко. Тільки уявіть: курячі крильця з карі за 10 хвилин, борщ з м'ясом за 14 хвилин, а плов за 25. Каші та запіканки, супи (солянка, розсольник, уха) та інші страви (бефстроганов, голубці, фаршировані перці), десерти, компоти - Cook4me CE7011 знає, як приготувати різноманітні страви української кухні і не тільки.

Moulinex Cook4me CE7011 диктує моду в дизайні кухонної техніки: ергономічна форма, плавні лінії і ультрасучасне поєднання матового пластику та дзеркальних деталей з нержавіючої сталі. Лаконічний білий корпус мультиварки доповнений кольоровим дисплеєм керування. З технічними характеристиками Cook4me CE7011 повністю відповідає своєму інноваційному зовнішньому вигляду, а керувати цією мультиваркою ви зможете за допомогою всього однієї кнопки!

Інтуїтивна панель керування на корпусі Cook4me CE7011 - це інтерактивний кулінарний гід. Орієнтуватися в ньому допомагає кнопка керування. З кожним її поворотом, ви відкриваєте для себе понад 100 кулінарних ідей.
Вмонтована книга рецептів містить покрокові описи всіх страв, 40 з яких готуються менше ніж за 11 хвилин!

З Cook4me CE7011 вам не доведеться ламати голову, які продукти знадобляться і в який момент закладати інгредієнти. На кольоровому дисплеї ви побачите список рецептів, і мультиварка буде дбайливо супроводжувати вас на кожному етапі приготування страви, сигналізуючи, коли покласти м'ясо, а коли додавати воду. Також вона підкаже, що можна приготувати з уже наявних у вас продуктів і скільки часу це займе.

Якщо не всі встигли до обіду - не біда! Мультиварка Cook4me CE7011 від Moulinex збереже страву теплою протягом півтори години. А якщо ви хочете смачно поснідати, покладіть напередодні всі інгредієнти в мультиварку та введіть відстрочку старту - у певний час вас буде чекати до сніданку ароматна каша або запіканка. 

Тип

Мультиварка-скороварка

Тип керування

Сенсорне

Дисплей

LCD

Потужність, Вт

1200

Обсяг чаші, л

6

Покриття чаші

Керамічне

Кількість програм, шт

50

Програми приготування

М'ясо

Риба

Овочі

Фрукти

Обсмажування

Функції

Пароварка

Таймер відстрочки

Інтелектуальне меню

Підтримка температури

Особливості

Знімний паровий клапан

Приготування як під тиском, так і без тиску

Автоматичний підбір тиску та температури

Швидке приготування при високому тиску - 70 кПа / 0,7 bar / 115 °C

Швидке приготування при низькому тиску - 40 кПа / 0,4 bar / 109 °C

Розігрів - 70 °C

Підтримка тепла - 63 °C

Управління температурою в процесі приготування

Так

Підтримка температури готових страв (автопідігрів)

Є

Відкладений старт

Є

Фізичні параметри
Матеріал корпусу

Пластик

Розміри, см

35.6 х 35.4 х 37.6

Вага, кг

6.4

Колір

Білий