Код: 6669672 Мультиварка Moulinex MK705134

  • Артикул: MK705134
  • Тип: Мультиварка
  • Об'єм чаші: 5 л
  • Кількість програм: 9

Гарантія: 2 роки

Moulinex MK705134
Сучасні помічники на кухні здатні не лише спростити життя господині, а й готувати страви правильного харчування без зайвих зусиль. З мультиваркою Moulinex MK705134 вся робота зводиться до завантаження продуктів і натискання кнопки, страва буде повністю готова після звукового сигналу. Пластиковий корпус у сучасному оформленні зі сріблястою кнопкою відмінно вписується в інтер'єр, зручна ручка дозволяє легко переставляти прилад навіть у процесі роботи.

Широкий функціонал
Для приготування різноманітних страв прилад оснащений 9-ма автоматичними програмами. Набір включає режими для приготування плову, страв з круп, молочних каш, кисломолочних продуктів супів. За допомогою мультиварки Moulinex MK705134 можна тушкувати або смажити овочі, м'ясо та страви з фаршу. Функція випічки з технологією рівномірного пропікання швидко і якісно приготує всі види пирогів, запіканок і повітряних бісквітів.

Простота в управлінні
Щоб швидко перейти до програм і контролю над процесом приготування мультиварка Moulinex MK705134 оснащена екраном, на якому відображається список програм і час готування. По закінченню процесу страва не буде остигати, режим підтримки температури збереже її в теплому вигляді до примусового вимкнення приладу. Якщо їжа все-таки охолола, завжди можна скористатися кнопкою «Підігрів».

Для всієї родини
Завантажте продукти, виберіть програму та вирушайте на прогулянку, з функцією відстроченого старту обід буде готовий до повернення. Керамічна чаша об'ємом 5 л безпечна у використанні з будь-якими типами продуктів. Товщина стінок і дна 2 мм з технологією 2D нагріву сприяє рівномірному розподілу тепла, скорочення часу приготування і збереження корисних речовин. Готуйте корисні страви на парі з використанням пластикового контейнера, який входить у комплект.

Корисні доповнення
У комплекті мультиварки Moulinex MK705134 є все, що потрібно для приготування різноманітних страв. Пластиковий черпак ідеально підходить для розмішування та накладання страви без ризику пошкодити керамічну поверхню чаші. Книга рецептів у комплекті допоможе підібрати ідеальне, різноманітне меню для всієї родини. Знімний клапан на кришці забезпечує вихід зайвої пари в процесі приготування.

Полегшений догляд
Очищення мультиварки після роботи не завдасть труднощів. Гладка пластикова поверхня легко протирається вологою губкою, на панелі управління без зайвих елементів не накопичуються забруднення. Для очищення випускного клапана досить зняти його з кришки та промити проточною водою з миючим засобом. Чашу мультиварки Moulinex MK705134 можна мити в посудомийній машині або ручним способом без абразивних губок і засобів. 

Тип

Мультиварка

Тип керування

Кнопкове

Дисплей

LED

Потужність, Вт

750

Обсяг чаші, л

5

Покриття чаші

Керамічне

Кількість програм, шт

9

Програми приготування

Рис/крупи

Плов

Йогурт

Тушкування

Молочна каша

Пароварка/суп

Випічка

Смаження

Функції

Йогурт

Пароварка

Таймер відстрочки

Підтримка температури

Особливості

Система "Fuzzy logic": розумне приготування

Міцна багатошарова товста (2.0 мм) чаша

2D нагрів

Підтримка температури готових страв (автопідігрів)

Є

Відкладений старт

Є

Фізичні параметри
Матеріал корпусу

Пластик

Розміри, см

27 х 31.6 х 40.8

Вага, кг

3.72

Колір

Білий, червоний