Код: 6282088 Мультиварка Philips HD4737/03

  • Артикул: HD4737/03
  • Тип: Мультиварка
  • Об'єм чаші: 5 л
  • Кількість програм: 19

Гарантія: 2 роки

Смачні та корисні страви
Мультиварка PHILIPS HD4737/03 стане справжньою паличкою-виручалочкою для сучасної господині. Адже за допомогою цього приладу можна швидко та легко приготувати безліч смачних і корисних страв. Модель має 19 автоматичних програм, серед яких «суп», «плов», «рагу», «йогурт», «кефір» та ін. Крім того, користувач зможе варити, випікати, смажити, тушкувати та готувати на парі.

Мультикухар Pro
Хочете приготувати щось нестандартне та поекспериментувати з рецептами? З мультиваркою PHILIPS це легко! Вона оснащена ручним режимом «Мультикухар Pro», що дозволить вручну налаштувати параметри готування для окремих страв та інгредієнтів.

Функціональні особливості
Однією з переваг моделі PHILIPS HD4737/03 є 3D-нагрів. Завдяки цій функції продукти нагріваються відразу з трьох сторін, і їжа готується в рази швидше. Крім того, вдосконалена технологія нагріву VitaPlus дозволить зберегти вітаміни та корисні властивості всіх інгредієнтів. Також у мультиварці є «Відстрочка старту» для встановлення точного часу, коли необхідно почати приготування страви. Дуже зручно використовувати цю функцію для отримання смачного сніданку.

Чаша з покриттям ProKeram
Мультиварка PHILIPS укомплектована 5-літровою чашею, що дозволить приготувати їжу на сім'ю з 3-4 чоловік. Вона має нанокерамічне покриття ProKeram, яке краще утримує і розподіляє тепло. Тепер ваші страви не втратять смакові та корисні властивості. Крім того, їжа в такій чаші не пригорає. Ємність можна мити як вручну, так і в посудомийній машині.

Дизайн
Мультиварка отримала стильний і ергономічний дизайн, що робить її дуже зручною у використанні. На передній частині корпусу розташована сенсорна панель управління для налаштування всіх необхідних параметрів приготування страви. Для додаткового комфорту модель оснащена ручкою для перенесення.

Тип

Мультиварка

Тип керування

Сенсорне

Дисплей

LED

Потужність, Вт

980

Обсяг чаші, л

5

Покриття чаші

Антипригарне нанокерамічне покриття ProKeram

Кількість програм, шт

19

Програми приготування

Рис

Крупи

Плов

Каша

Готувати на парі

Варити

Суп

Напої

Тушкувати

Томити

Рагу

Смажити

Запікати

Пекти

Холодець

Йогурт

Кефір

Мультикухар Pro

Функції

Йогурт

Пароварка

Мультикухар

Таймер відстрочки

Підтримка температури

Особливості

Технологія VitaPlus

Товщина чаші ProCeram: 1.8 мм

Терморучки на чаші

Подвійний нагрівальний елемент

ТЕН-нагрів

3D нагрів

Управління температурою в процесі приготування

Так

Підтримка температури готових страв (автопідігрів)

Є

Відкладений старт

До 24 годин

Фізичні параметри
Матеріал корпусу

Метал

Пластик

Розміри, см

44.5 х 32.8 х 30.6

Вага, кг

5.33

Колір

Чорний, нержавіюча сталь