Код: 6325627 Мультиварка Philips HD9621/90

  • Артикул: HD9621/90
  • Тип: Мультипіч (аерофритюрниця)
  • Об'єм чаші: 3 л
  • Автоматичні програми: Є

Гарантія: 2 роки

Продуманий дизайн
Компактна мультипіч PHILIPS HD9621/90 виконана в пластиковому корпусі чорного кольору та оснащена місткою чашею на 0.8 кг. Панель керування реалізована у вигляді регулятора нагріву від 60 до 200 С і таймера на 30 хвилин. Комбінувати різні аксесуари при щоденному приготуванні їжі дозволить універсальна ручка з механізмом фіксації EasyClick. При цьому знімну ручку завжди можна прибрати, що значно економить місце при зберіганні приладу.

Легкість в очищенні
Балувати близьких різноманітними стравами можливо завдяки наявності кошика для фритюру QuickClean і контейнера з антипригарним покриттям. Вони дозволять приготувати улюблену картоплю-фрі, ароматні крильця-гриль, печеню або домашню випічку для всієї родини. З очищенням аксесуарів так само не буде ніяких проблем. Їх можна мити як під проточною водою, так і в посудомийній машині.

Швидкий розігрів
PHILIPS HD9621/90 економить ваш час на приготування їжі, не вимагаючи попереднього розігріву перед використанням. Просто ввімкніть прилад у мережу, помістіть продукти та виставте необхідні налаштування - інше зробить розумна мультипіч.

Смачна та здорова їжа
Ваші улюблені страви набувають свою ароматну скоринку та при цьому залишаються м'якими та соковитими всередині завдяки фірмовій технології TurboStar. Постійне пересування гарячого повітря при цьому забезпечує рівномірніше приготування всього обсягу їжі, навіть якщо продукти укладені шарами. Швидкий нагрів повітря до високих температур також дозволяє використовувати мінімальну кількість рослинної олії або взагалі відмовитися від неї. Як результат, ваші страви збережуть максимум користі для здоров'я, натуральний смак і аромат.

Функціональні особливості
Мультипіч PHILIPS стане універсальною помічницею при приготуванні будь-яких кулінарних шедеврів. Технологія Rapid Air забезпечить швидку термообробку різних продуктів завдяки потужному потоку повітря, що огортає їжу. У результаті, курячі крильця отримують хрустку скоринку, а улюблена шарлотка залишається м'якою і повітряною, танучи в роті.

Зручна книга рецептів
Спеціалізований додаток Philips із широким вибором чудових рецептів допоможе урізноманітнити ваші кулінарні шедеври новими цікавими гарнірами, закусками або випічкою. При цьому точно приготувати страву, не відходячи від рецептури, можливо зі зручною покроковою інструкцією. 

Тип

Мультипічь (аерофрітюрніца)

Тип керування

Механічне

Дисплей

Немає

Потужність, Вт

1425

Обсяг чаші, л

3

Покриття чаші

Антипригарне

Програми приготування

Запікання овочів і м'яса

Випічка

Гриль на решітці

Особливості

Технологія розподілу тепла TurboStar

Максимальне завантаження: 0.8 кг

Технологія швидкого розігріву

Режим смаження з невеликою кількістю або без додавання олії

Знімна решітка

Чаша з антипригарною сіткою

Нековзаючі ніжки

Підходить для миття в посудомийній машині

Управління температурою в процесі приготування

Так

Підтримка температури готових страв (автопідігрів)

Немає

Відкладений старт

Немає

Фізичні параметри
Матеріал корпусу

Пластик

Розміри, см

26.6 x 29.2 x 27.6

Вага, кг

5.3

Колір

Чорний