Код: 6061555 Мультиварка Polaris PMC 0508D Floris

  • Артикул: 5055539103840
  • Тип: Мультиварка
  • Об'єм чаші: 5 л
  • Кількість програм: 11

Гарантія: 12 місяців

Fashion-новинка для всіх, хто надає перевагу смачній і корисній їжі, і кому не вистачає часу часто готувати! Компанія POLARIS представляє нову модель мультиварки - PMC 0508D FLORIS. Завдяки їй ви можете приготувати до 10 порцій улюбленої страви, а герметична чаша забезпечить збереження корисних елементів у продуктах. Мультиварка проста у використанні - виберіть потрібний режим за допомогою зручного багатофункціонального дисплея і насолоджуйтеся вільним часом, поки ваша помічниця зробить усе за вас. Для вашої зручності ми оснастили мультиварку 11 програмами приготування. Перші страви, м'ясо, риба, випічка, десерти - для вас відкриється новий світ кулінарії за допомогою мультиварки PMC 0508D FLORIS!

Ваша мультиварка стане унікальною помічницею для приготування сніданку - вмонтований таймер відстрочки приготує їжу до призначеного часу, а режим підтримки температури збереже страву гарячою, навіть якщо ви вирішили подовше поспати.

У подарунок до мультиварки ви отримаєте столову та пласку ложки, мірну склянку, а також контейнер-пароварку. Готування з ними перетвориться на справжнє задоволення!

Крім безлічі корисних функцій PMC 0508D FLORIS володіє ще однією унікальною рисою. Завдяки стильному дизайну й оформленню мультиварка прикрасить будь-яку кухню. 

Тип

Мультиварка

Тип керування

Сенсорне

Дисплей

LED

Потужність, Вт

700

Обсяг чаші, л

5

Покриття чаші

Антипригарне

Кількість програм, шт

11

Програми приготування

Гречка

Суп

Рис

Молочна каша

Варка на парі

Смаження

Тушкування

Паста/сосиски/пельмені

Йогурт

Випічка

Функції

Йогурт

Пароварка

Таймер відстрочки

Підтримка температури

Особливості

Сумісні чаші: PIP 0501, PIP 0502K

Управління температурою в процесі приготування

Ні

Підтримка температури готових страв (автопідігрів)

До 24 годин

Відкладений старт

До 24 годин

Фізичні параметри
Матеріал корпусу

Пластик

Розміри, см

29 x 29.5 x 31

Вага, кг

2.8

Колір

Білий