Код: 6075966 Мультиварка Polaris PMC 0520AD

  • Артикул: PMC 0520AD
  • Тип: Мультиварка
  • Об'єм чаші: 5 л
  • Кількість програм: 19

Гарантія: 12 місяців

Мультиварка Polaris PMC 0520AD має високу потужність (990 Вт), завдяки якій ви ще швидше приготуєте улюблені страви. Вона оснащена 19 попередньо встановленими режимами приготування, що значно спрощує процес створення ваших кулінарних шедеврів. Наприклад, справжня російська каша або щі. Ви коли-небудь пробували кашу зі справжньої російської печі - томлену, з унікальним смаком? Тепер ви зможете готувати таку щодня - нова мультиварка Polaris PMC 0520AD оснащена функцією "Томління", за допомогою якої ви створите страви зі знайомим і унікальним смаком дитинства.

А якщо ви хочете чогось зовсім незвичайного та несподіваного - допоможе функція Мультикухар з можливістю ручного налаштування кроку температури та часу готування, а це більш ніж 80 режимів приготування.

Polaris PMC 0520AD оснащена великою (5 л) багатошаровою внутрішньою чашею з антипригарним покриттям DuPont Teflon, яка дозволяє приготувати до 10 порцій страви, яка гарантовано вийде смачною і корисною завдяки технології 3D нагріву. Він забезпечує рівномірний нагрів їжі з усіх боків при її приготуванні та збереження всіх корисних елементів. Приємний сюрприз для тих, хто не любить мити посуд руками - чашу від Polaris PMC 0520AD можна мити в посудомийній машині!

Завжди швидко, завжди вчасно та завжди смачно - нова мультиварка PMC 0520AD подарує Вам більше часу для себе. Таймер відстрочки до 24 годин допоможе приготувати їжу до призначеного часу, а режим підтримки температури збереже її гарячої до 24 годин.

І навіть якщо у вас виникнуть проблеми з електрикою, Polaris PMC 0520AD легко впорається і із цією проблемою - вона збереже налаштування програми при вимкненні електроживлення до 15 хвилин.

Додатковою перевагою нової мультиварки Polaris PMC 0520AD є LCD дисплей російською мовою. Тому готувати буде просто та зрозуміло.

Додатоково до мультиварки ви отримаєте столову та пласку ложки, мірну чашку, контейнер-пароварку. А створити своє унікальне меню на кожен день вам допоможе наш подарунок - книга рецептів для мультиварки Polaris PMC 0520AD. 

Тип

Мультиварка

Тип керування

Кнопкове

Дисплей

LCD

Потужність, Вт

990

Обсяг чаші, л

5

Покриття чаші

Антипригарне

Кількість програм, шт

19

Програми приготування

Суп

Випічка

Смаження

Рис

Пароварка

Вівсянка

Плов

Молочна каша

Пельмені

Макарони

Тушкування

Піца

Йогурт

Джем

Запікання

Холодець

Боби

Топління

Функції

Йогурт

Пароварка

Мультикухар

Таймер відстрочки

Підтримка температури

Особливості

Попереднє вимкнення функції автопідігріву

Збереження програми при перебої в постачанні електроенергії до 15 хв

Чашу можна мити в посудомийній машині

Знімний кабель

Управління температурою в процесі приготування

Так

Підтримка температури готових страв (автопідігрів)

До 24 годин

Відкладений старт

До 24 годин

Фізичні параметри
Матеріал корпусу

Пластик

Розміри, см

34.5 х 45 х 30

Вага, кг

4.8

Колір

Білий, сірий