Код: 6371395 Мультиварка Polaris PMC 0580AD

  • Артикул: 5055539132383
  • Тип: Мультиварка
  • Об'єм чаші: 5 л
  • Кількість програм: 21

Гарантія: 12 місяців

Відмінне рішення для вашої кухні
Мультиварка від виробника POLARIS забезпечує швидке і якісне приготування їжі. Вона чудово поєднує в собі інтуїтивно зрозуміле керування, високу якість матеріалів і довгий термін служби. Вона виконана в корпусі кольору нержавіючої сталі та має потужність 860 Вт, якої буде достатньо для швидкого та рівномірного нагріву.

Особливості роботи
POLARIS PMC 0580AD оснащена 5-літровою чашею, в якій ваші страви будуть готуватися рівномірно, не пригоряючи до стінок. Це досягається завдяки високоякісному антипригарному покриттю. Воно відрізняється високою стійкістю до подряпин, механічних пошкоджень, не впливає на смакові якості продуктів і повністю безпечне для вашого здоров'я. Великий об'єм чаші дозволить вам готувати відразу до 10 порцій, що дуже зручно для великої родини.

Програмні можливості
Вам доступна 21 автоматична програма, що дозволить готувати велику кількість ласощів згідно з кулінарними рецептами. За допомогою даної мультиварки ви зможете порадувати своїх домочадців як першими стравами (суп, борщ, уха), так і другими: кашею, пловом, спагеті та іншими. Крім того, з її допомогою ви також легко приготуєте йогурти, молочну кашу, випічку або страви за власними рецептами. До спеціальних програм відноситься випічка піци.

Додаткові можливості
Скористайтеся передбаченою функцією відстрочки старту щоб відкласти запуск програми до 24 годин. По завершенню програми ваша страва буде залишатися гарячою завдяки встановленій функції підтримки тепла. Крім того, мультиварка зберігає до 20 хвилин налаштування програми та продовжить працювати в разі раптової зупинки подачі електроживлення. У пристрої є такі режими: смаження, запікання, томління і тушкування. Він також стане в нагоді для розігрівання вже готових страв, а також для приготування їжі на парі, що оцінять любителі корисного харчування.

POLARIS PMC 0580AD комплектується чашею, пласкою ложкою, мірною склянкою, контейнером для приготування на парі, черпаком, а також книгою з рецептами. На фронтальній стороні мультиварки розташована панель керування, представлена ​​у вигляді функціонального світлодіодного дисплея і зручних кнопок. З їх допомогою ви зможете за лічені секунди вибрати необхідну програму та ввімкнути додаткові функції. 

Тип

Мультиварка

Тип керування

Сенсорне

Дисплей

Є

Потужність, Вт

860

Обсяг чаші, л

5

Покриття чаші

Антипригарне

Кількість програм, шт

21

Програми приготування

Мій рецепт Plus

Суп

Холодець

Смаження

Варка на парі

Тушкування

Томління

Плов

Сосиски

Крупа

Молочна каша

Розігрівання

Соте

Випічка

Паста

Запікання

Йогурт

Бульйон

Пельмені

Піца

Гречка

Функції

Таймер відстрочки

Підтримка температури

Особливості

Збереження програми при перебої в постачанні електроенергії - 20 хвилин

Об'єм чаші 5 л дозволяє приготувати страву до 10 порцій

Чашу можна мити в посудомийній машині

Знімний шнур

Управління температурою в процесі приготування

Ні

Підтримка температури готових страв (автопідігрів)

До 24 годин

Відкладений старт

До 24 годин

Фізичні параметри
Матеріал корпусу

Метал

Колір

Нержавіюча сталь, чорний