Код: 6545245 Мультиварка Redmond RMC-03

  • Артикул: RMC-03
  • Тип: Мультиварка
  • Об'єм чаші: 2 л
  • Кількість програм: 9

Гарантія: 2 роки

RMC-03 - це компактна мультиварка із широким набором опцій, розроблена для допомоги батькам маленьких дітей. У RMC-03 можна не тільки готувати свіжі та корисні страви для малюка, але і стерилізувати пляшечки та соски для немовляти, а також розігрівати дитяче харчування, пастеризувати молоко та соки, готувати страви для першого прикорму.

У комплекті з мультиваркою ви отримаєте книгу рецептів, спеціально розроблених для малюків. З її допомогою ви легко приготуєте молочну кашу, ніжні крем-супи, овочеві та фруктові пюре, паштети та каші для дітей різного віку.

Завдяки чаші об'ємом 2 літри в мультиварці зручно готувати невеликими порціями, що особливо важливо для малюків, адже їм рекомендується давати тільки свіжі, а не розігріті страви. У чаші з антипригарним керамічним покриттям продукти не пригорять, навіть якщо ви використовуєте трохи олії.

У мультиварці RMC-03 передбачено 9 автоматичних програм для приготування перших і других страв, молочних каш, домашнього йогурту, випічки та багато чого іншого. Програма МУЛЬТИКУХАР дозволяє встановити для користувача настройки температури та часу і готувати за рецептами, знайденими в кулінарних книгах і на сайтах.

Завдяки функції МастерШеф ЛАЙТ ви можете змінювати налаштування часу та температури приготування, навіть коли програма вже запущена. Наприклад, можна, не змінюючи програму, знизити температуру та зменшити кипіння компоту.

Використовуйте функцію відкладеного старту, щоб мультиварка готувала сніданок точно до вашого пробудження або вечерю - до повернення додому. RMC-03 оснащена функцією автопідігріву - якщо дитина закапризує, і ви затримаєтеся, прилад буде зберігати страву гарячою до 12 годин. Щоб заощадити електроенергію, автопідігрів можна заздалегідь вимкнути. Також у мультиварці передбачена можливість вимкнення звукових сигналів і блокування панелі управління. 

Тип

Мультиварка

Тип керування

Сенсорне

Дисплей

LED

Потужність, Вт

350

Обсяг чаші, л

2

Покриття чаші

Антипригарне керамічне

Кількість програм, шт

9

Програми приготування

Мультикухар

Молочна каша

Тушкування/суп

Рис/крупи

На парі

Випічка

Смаження

Йогурт

Експрес

Функції

Йогурт

Пароварка

Таймер відстрочки

Підтримка температури

Особливості

Попереднє вимкнення функції автопідігріву

Знімний паровий клапан

Внутрішня кришка

Вимкнення звукових сигналів

Блокування панелі керування

Управління температурою в процесі приготування

Так

Підтримка температури готових страв (автопідігрів)

До 12 годин

Відкладений старт

До 24 годин

Фізичні параметри
Матеріал корпусу

Пластик

Вага, кг

2.3

Колір

Чорний