Код: 6584662 Мультиварка Redmond RMC-IHM301

  • Артикул: RMC-IHM301
  • Тип: Мультиварка
  • Об'єм чаші: 4 л
  • Кількість програм: 11

Гарантія: 2 роки

Мультиварка RMC-IHM301 - багатофункціональний помічник для смаження, тушкування, варки, випічки та приготування різноманітних страв. Об'єм чаші становить 4 літри - цього достатньо, щоб приготувати вечерю для всієї родини!

Швидкий розігрів продуктів
Чаша нагрівається від приладу безконтактно за допомогою струму. Спеціальний сплав, з якого виготовлена ​​ємність мультиварки, легко проводить тепло, тому чаша практично миттєво досягає потрібної температури та рівномірно розігріває продукти знизу, зверху та з боків.

Зміна часу та температури
Мультиварка RMC-IHM301 - це 11 автоматичних програм, серед яких є унікальна програма МУЛЬТИКУХАР. Вона дозволяє вам самостійно встановити час і температуру приготування страви ще до старту. Це особливо зручно, коли ви готуєте страви за авторськими рецептами. Наприклад, хочете «розстояти» тісто для вашого улюбленого пирога або підсмажуєте м'ясо, щоб вийшов ростбіф з кров'ю.

Функція МастерШеф Лайт дозволяє змінювати налаштування температури та часу вже в процесі приготування страви. Готуєте пиріг на програмі ВИПІЧКА? Збільшуйте час випікання десерту, якщо тісто пирога здалося занадто рідким. Тоді RMC-IHM301 приготує вам саме ту страву, яке ви хочете - вам не доведеться перемикати програми мультиварки в пошуках оптимального режиму температури та часу!

Автоматичний підігрів
Ваша страва в мультиварці не охолоне, коли прилад завершить процес готування. Протягом 12 годин пристрій здатен автоматично підігрівати приготовану страву. Гості затрималися на півгодини? Не біда! Плов, приготований за вашим унікальним рецептом, дочекається їх гарячим. Ви зможете і заздалегідь вимкнути функцію автопідігріву, якщо, наприклад, збираєтеся приготувати страву, яку згодом необхідно остудити.

Зручне управління
Прилад оснащений сенсорною панеллю керування, що дозволяє вам швидким дотиком пальців налаштувати роботу мультиварки. При необхідності ви можете заблокувати панель керування, щоб ніхто не зміг збити ваші настройки, поки RMC-IHM301 випікає десерт або тушкує м'ясо. 

Тип

Мультиварка

Тип керування

Сенсорне

Дисплей

LED

Потужність, Вт

1250

Обсяг чаші, л

4

Покриття чаші

Антипригарне Daikin

Кількість програм, шт

11

Програми приготування

Мультикухар

Хліб

Молочна каша

Плов

Експрес

Рис/крупи

Смаження/фритюр

Суп

Пара/варка

Випічка

Тушкування/холодець

Функції

Смаження

Пастеризація

Мультикухар

Стерилізація посуду

Таймер відстрочки

Підтримка температури

Підтримка температури готових страв (автопідігрів)

12 годин

Відкладений старт

24 години

Фізичні параметри
Матеріал корпусу

Нержавіюча сталь

Розміри, см

35 х 27 х 26

Вага, кг

4.7

Колір

Чорний, нержавіюча сталь