Код: 6426692 Мультиварка Redmond RMC M 224 S

  • Артикул: RMC-M224S
  • Тип: Мультиварка
  • Об'єм чаші: 5 л
  • Кількість програм: 11

Гарантія: 2 роки

SkyCooker M224S - розумна мультиварка з можливістю дистанційного керування. Встановіть на смартфон або планшет безкоштовний мобільний додаток Ready for Sky і отримаєте віддалений доступ до всіх опцій розумної мультиварки. Запускайте приготування через смартфон, коли перебуваєте на роботі, на прогулянці або в тренажерному залі*. Страва буде готова до вашого повернення додому!

У додатку встановлена ​​книга рецептів, розроблених спеціально для SkyCooker M224S. Додавайте улюблені рецепти у «Вибране» та запускайте приготування в один клік прямо з кулінарної книги! Розумна мультиварка оснащена 11 автоматичними програмами. Готуйте традиційні та оригінальні страви: супи, молочні каші, дитяче харчування, десерти, консервацію, фондю, піцу, домашній хліб і сир.

У M224S передбачена програма МУЛЬТИКУХАР, за допомогою якої ви можете самостійно встановлювати точні настройки температури та часу приготування. Готуйте в мультиварці за будь-якими рецептами з кулінарних книг або інтернету. Наприклад, ви можете зробити страви за французькою технологією sous-vide (у вакуумі). Страви су-вид готують у вакуумних пакетах у воді при температурі до 70 °C, завдяки цьому продукти зберігають максимум вітамінів.

Ви можете змінювати налаштування температури та часу навіть у процесі роботи програми завдяки функції МастерШеф ЛАЙТ. Наприклад, потомити зварену кашу або спочатку обсмажити м'ясо, а потім протушкувати його. SkyCooker M224S готує так, як вам подобається!

Можливість відкладеного старту дозволяє запрограмувати мультиварку так, щоб вона готувала до заданого терміну. Викладіть продукти в чашу, встановіть відстрочку старту, і M224S приготує корисний сніданок до вашого пробудження або вишукану вечерю до приходу гостей.

У смартмультиварці реалізована функція автопідігріву, щоб страви не холоднішими, якщо ви не збираєтеся відразу сідати за стіл. Автоматичний підігрів можна попередньо вимкнути. У M224S також можна розігрівати готові страви. 

Тип

Мультиварка

Тип керування

Кнопкове

Дисплей

Світлодіодний, цифровий

Потужність, Вт

860

Обсяг чаші, л

5

Покриття чаші

Антипригарне DAIKIN

Кількість програм, шт

11

Програми приготування

Мультикухар («Sous-vide»)

Смаження

Рис/Крупи

Плов

На парі

Випічка

Тушкування

Суп

Молочна каша

Йогурт

Експрес

Функції

Йогурт

Пароварка

Мультикухар

Таймер відстрочки

Керування з смартфону

Підтримка температури

Особливості

Попереднє вимкнення функції автопідігріву

Знімний паровий клапан

Розстойка тіста

Приготування фондю

Приготування у фритюрі

Приготування кисломолочного сиру, сиру

Приготування халви

Приготування дитячого харчування

Стерилізація посуду, столових приборів

Пастеризація продуктів

Управління температурою в процесі приготування

Так

Підтримка температури готових страв (автопідігрів)

До 12 годин

Відкладений старт

До 24 годин

Фізичні параметри
Матеріал корпусу

Нержавіюча сталь

Пластик

Розміри, см

30 x 29 x 28.5

Вага, кг

2.65

Колір

Нержавіюча сталь, чорний