Код: 6095529 Мультиварка Redmond RMC-M10

  • Тип: Мультиварка
  • Об'єм чаші: 3 л
  • Кількість програм: 10

Гарантія: 2 роки

RMC-M10 - ще один зразок бюджетної мультиварки, що розвиває переваги свого попередника RMC-M4505. Поєднання компактності з повним функціоналом RMC-M20. Якщо ви живете один або удвох і цінуєте своє здоров'я не менше, ніж особистий час, RMC-M10 - відмінне рішення для вас. Барвистий збірник з 120 рецептів, спеціально адаптованих для приготування в даній моделі мультиварки, послужить вам настільною книгою, з якої ви будете готувати не гірше ресторанного кухаря.

Процес приготування в мультиварці повністю автоматизований: 10 програм дозволяють готувати страви з м'яса, птиці, риби та морепродуктів, а також вегетаріанські страви, варити каші, супи, гарніри, макарони та плов, готувати випічку, десерти та напої. Функціонал мультиварки доповнений режимами підтримки тепла та відкладеного старту. Ви легко зможете порадувати своїх близьких гарячим сніданком або смачним обідом або швидко приготувати вечерю до приходу гостей.

10 автоматичних програм
У мультиварці REDMOND RMC-M10 реалізовані 10 автоматичних програм приготування страв. Для зручності використання всі програми представлені залежно від способу обробки продуктів.

Функція розігріву
Ця функція дозволяє розігріти готову страву, навіть якщо ви щойно дістали її з холодильника.

Автопідігрівання
Мультиварка RMC-M10 оснащена функцією автопідігрівання, яка запускається автоматично після закінчення процесу приготування, підтримуючи страву в гарячому стані тривалий час. Слід розумно використовувати цю можливість, оскільки тривале підігрівання може пересушити страву.

Відкладений старт
Функція відкладеного старту дозволяє приготувати страву до потрібного часу з відстрочкою до 24 годин. Встановіть потрібне значення на таймері, і страва буде готова до сніданку або приходу гостей. Мультиварка RMC-M10 обладнана двома незалежними таймерами: один з них можна використовувати для встановлення часу закінчення програми на ранкові години (наприклад, для приготування сніданку), другий - на вечірні години (наприклад, для приготування вечері).

Кулінарна книга на 120 рецептів
Командою кухарів компанії REDMOND розроблена барвисто ілюстрована книга на 120 рецептів страв, що включає розділ рецептів, спеціально підібраних для дитячого харчування. Усі рецепти адаптовані для приготування в мультиварці RMC-M10. У кожному даються чіткі вказівки з набору та кількості інгредієнтів, покрокова інструкція. Слідуючи їй, ви зможете досягти найкращого результату. 

Тип

Мультиварка

Тип керування

Сенсорне

Дисплей

Світлодіодно-цифровий

Потужність, Вт

500

Обсяг чаші, л

3

Покриття чаші

Антипригарне

Кількість програм, шт

10

Програми приготування

Йогурт/тісто

Гречка

Рис/крупа

Молочна каша/десерти

Плов

Пара/варка

Тушкування/холодець

Смаження

Суп/бобові

Випічка/хліб

Функції

Йогурт

Пароварка

Таймер відстрочки

Підтримка температури

Особливості

Технологія приготування: теплова обробка без тиску

Регулювання часу приготування

Знімний паровий клапан

Управління температурою в процесі приготування

Ні

Підтримка температури готових страв (автопідігрів)

До 24 годин

Відкладений старт

До 24 годин

Фізичні параметри
Матеріал корпусу

Нержавіюча сталь

Колір

Металік, чорний