Код: 6088615 Мультиварка Redmond RMC-M45011

  • Артикул: RMC-M45011
  • Тип: Мультиварка
  • Об'єм чаші: 5 л
  • Кількість програм: 10

Гарантія: 2 роки

Мультиварка REDMOND RMC-M45011 - прилад, який не тільки буде завжди радувати вас різноманітною і корисною їжею, а й істотно заощадить час, що ви проводите на кухні. Крім того, він допоможе звільнити простір, поєднуючи в собі функції цілого ряду кухонної техніки. 16 автоматичних програм дають вам широкий вибір способів температурної обробки їжі: приготування на парі, варка, тушкування, смаження, випічка, запікання. Ви швидко оціните користь від функцій відкладеного старту й автопідігріву готових страв. А якщо ви людина творча, до ваших послуг програма «Мультикухар» - прекрасна альтернатива автоматичним програмам приготування, яка дозволяє самостійно налаштовувати температуру та час приготування відповідно до ваших задумів. Навіть якщо ви ніколи не вміли готувати, з нашою мультиваркою це робити легко та просто! При цьому ваша їжа буде дійсно смачною і по-справжньому здоровою.

Процес приготування в мультиварці повністю автоматизований. Автоматичні програми дозволяють готувати страви з м'яса, птиці, риби, морепродуктів, вегетаріанську їжу, варити каші, супи, гарніри, макарони, плов, смажити у фритюрі, робити йогурти, тісто, фондю, готувати випічку, джеми, варення, десерти, компоти та багато інших страв. Тривимірний нагрів чаші при приготуванні страви дозволяє рівномірно розподіляти тепло по всьому об'єму ємності та допомагає зберігати корисні речовини продукту. Функціональні можливості мультиварки доповнені режимами відкладеного старту й автопідігріву.

Програма «Мультикухар»
Програма «Мультикухар» призначена для приготування практично будь-яких страв при заданих користувачем температурі та часу. Завдяки програмі «Мультикухар» мультиварка REDMOND RMC-M45011 зможе замінити цілий ряд кухонних приладів. Крім того, «Мультикухар» дозволяє адаптувати для приготування в мультиварці будь-який рецепт, який вас зацікавив, прочитаний у старій кулінарній книзі або взятий з Інтернету. Діапазон температури: 40-160° С.

Автоматичні програми
«Мультикухар» - призначена для приготування практично будь-яких страв за заданими користувачем параметрами температури та часу приготування. Також у програмі реалізована можливість вибору часу приготування продукту за замовчуванням (овочі, риба, м'ясо).
«На парі» - залежно від обраної підпрограми дозволяє готувати на парі овочі, м'ясо, манти, рибу, креветки, кальмари та інші морепродукти, страви дієтичної і вегетаріанської кухні, а також дитячого меню.
«Смаження» - залежно від обраної підпрограми дозволяє смажити овочі, м'ясо та м'ясні продукти, рибу або морепродукти.
«Тушкування» - рекомендується для тушкування м'яса, приготування холодців і страв, що вимагають тривалої термічної обробки.
«Варка експрес» - рекомендується для приготування рису, гречки та розсипчастих каш з круп.
«Варка звичайна» - рекомендується для приготування різних видів плову.
«Варка каші» - рекомендується для приготування молочних каш.
«Паста» - рекомендується для приготування макаронних виробів, пельменів, хінкалі і т. д., Відварювання яєць і сосисок.
«Суп» - рекомендується для приготування різних перших страв (борщ, росольник, уха, щі, солянка і т. д.), А також компотів і напоїв.
«Випічка» - рекомендується для приготування випічки (кексів, бісквітів, пирогів).

Функція розігрівання
Ця функція дозволяє розігріти готову страву, навіть якщо ви щойно дістали її з холодильника.

Підтримка температури готових страв (автопідігрів)
Мультиварка REDMOND RMC-M45011 оснащена функцією автопідігріву, яка запускається автоматично після закінчення процесу приготування, підтримуючи страву в гарячому стані тривалий час. Слід розумно використовувати цю можливість, оскульки тривалий підігрів може пересушити страву.

Відкладений старт
Функція відкладеного старту дозволяє приготувати страву до потрібного часу з відстрочкою до 24 годин. Встановіть потрібне значення на таймері, і страва буде готовою до сніданку або приходу гостей. Мультиварка REDMOND RMC-M45011 обладнана двома незалежними таймерами: один з них можна використовувати для встановлення часу закінчення програми на ранкові години (наприклад, для приготування сніданку), другий - на вечірні години (наприклад, для приготування вечері).

Чаша з антипригарним покриттям
Завдяки якісному антипригарному покриттю ви можете готувати свої страви з мінімальною кількістю олії, що зробить вашу їжу здоровішою і кориснішою. Чашу можна використовувати як у мультиварці, так і в духовій шафі. Мити її легко як вручну, так і в посудомийній машині.

Кулінарна книга на 120 рецептів
Командою кухарів компанії REDMOND розроблена барвисто ілюстрована книга на 120 рецептів страв, що включає розділ рецептів, спеціально підібраних для дитячого харчування. Усі рецепти адаптовані для приготування в мультиварці REDMOND RMC-M45011. У кожному даються чіткі вказівки з набору та кількості інгредієнтів, покрокова інструкція. Слідуючи їй, ви зможете досягти найкращого результату. 

Приємного вам апетиту та міцного здоров'я!

Тип

Мультиварка

Тип керування

Кнопкове

Дисплей

Цифровий світлодіодний

Потужність, Вт

700

Обсяг чаші, л

5

Покриття чаші

Антипригарне керамічне Anato

Кількість програм, шт

10

Програми приготування

Рис/крупи

Плов

На парі

Суп

Варка

Молочна каша

Тушкування

Випічка

Смаження

Йогурт

Функції

Йогурт

Пароварка

Таймер відстрочки

Підтримка температури

Особливості

Теплова обробка без тиску

Управління температурою в процесі приготування

Ні

Підтримка температури готових страв (автопідігрів)

До 24 годин

Відкладений старт

До 24 годин

Фізичні параметри
Матеріал корпусу

Метал

Розміри, см

28 х 31.5 х 41

Вага, кг

5.2

Колір

Білий, металік