Код: 6058683 Мультиварка Redmond RMC-M4525

  • Артикул: RMC-M4525
  • Тип: Мультиварка
  • Об'єм чаші: 5 л
  • Кількість програм: 6

Гарантія: 2 роки

У мультиварці REDMOND RMC-M4525 реалізовано 6 автоматичних програм приготування страв. Для зручності використання всі програми в мультиварці REDMOND RMC-M4525 представлені залежно від способу обробки продуктів. У мультиварці передбачена можливість зміни часу приготування, встановленого за замовчуванням для кожної програми. Крок зміни та можливий діапазон часу, що задається, залежить від обраної програми приготування.

«ПАРА/МАКАРОНИ» рекомендується для приготування на парі овочів, риби, м'яса, мант, дитячого меню, а також для варки макаронів, сосисок, пельменів та інших напівфабрикатів.
«ТУШКУВАННЯ/СУП» рекомендується для тушкування м'яса, риби, овочів, приготування різних гарнірів, десертів, фруктових пюре та варення.
«ПЛОВ/ДЕСЕРТИ» рекомендується для приготування різних видів плову, каш, а також для приготування гарнірів і десертів.
«ВИПІЧКА/ХЛІБ» призначена для випічки запіканок, пирогів, бісквітів, білого та чорного хліба та приготування піци.
«МОЛОЧНА КАША/КРУПИ» рекомендується для приготування каш на воді та молоці, приготування гарнірів.
«СМАЖЕННЯ» рекомендується для смаження м'яса, овочів, птиці, морепродуктів.

Додаткові можливості
Крім приготування основних заявлених типів страв у мультиварці REDMOND RMC-M4525 автоматичні програми можна використовувати для приготування фондю, домашнього кисломолочного сиру та твердого сиру, дитячого харчування. Крім того, RMC-M4525 може послужити для стерилізації та пастеризації при догляді за малюком або при заготівлі домашніх консервів.

Функція підтримки температури готових страв (автопідігрів)
Мультиварка REDMOND RMC-M4525 оснащена функцією підтримки температури готової страви, що дозволяє зберігати обід або вечерю гарячими протягом тривалого часу.

Функція розігрівання страв
У мультиварці REDMOND RMC-M4525 передбачена можливість розігрівання холодних страв до 70 °С -75 °С. Дана температура може підтримуватися протягом 12 годин.

Відкладений старт
Функція відкладеного старту дозволяє запускати процес приготування до потрібного часу з відстрочкою до 24 годин. Встановіть потрібне значення на таймері та страва буде готовою до сніданку або приходу гостей.

Зручність у використанні та догляді
Мультиварка REDMOND RMC-M4525 досить компактна, а завдяки зручній ручці прилад нескладно транспортувати. Клапан випуску пари легко знімається, що значно спрощує догляд за приладом.

Кулінарна книга на 101 рецепт
Командою кухарів компанії REDMOND розроблена барвисто ілюстрована книга на 101 рецепт страв. Усі рецепти адаптовані для приготування в мультиварці REDMOND RMC-M4525. У кожному даються чіткі вказівки з набору та кількості інгредієнтів, покрокова інструкція. Дотримуючись їх, ви зможете досягти найкращого результату. 

Тип

Мультиварка

Тип керування

Кнопкове

Дисплей

Цифровий світлодіодний

Потужність, Вт

900

Обсяг чаші, л

5

Покриття чаші

Антипригарне

Кількість програм, шт

6

Програми приготування

Пара/макарони

Тушкування/суп

Плов/десерти

Випічка/хліб

Молочна каша/крупи

Смаження

Управління температурою в процесі приготування

Ні

Підтримка температури готових страв (автопідігрів)

До 12 годин

Відкладений старт

До 24 годин

Фізичні параметри
Матеріал корпусу

Метал

Пластик

Розміри, см

29.5 х 29.5 х 30.5

Вага, кг

3.9

Колір

Чорний, металік