Код: 6419689 Мультиварка Redmond RMC-M95

  • Артикул: RMC-M95
  • Тип: Мультиварка
  • Об'єм чаші: 5 л
  • Кількість програм: 17

Гарантія: 2 роки

Мультиварка RMС-M95 - кухонний прилад з розширеним списком автоматичних програм для приготування гарнірів, супів, м'яса, десертів, хліба, йогуртів та інших страв. Об'єм чаші RMС-M95 становить 5 літрів, що дозволяє приготувати сніданок, обід або вечерю на велику сім'ю або компанію друзів.

17 автоматичних програм
Завдяки 17 автоматичним програмам у мультиварці REDMOND легко приготувати страви, які складно зробити на плиті або в духовці. Наприклад, у RMС-M95 ви без клопоту зможете приготувати натуральний йогурт або сир.

У мультиварці передбачена спеціальна програма томління, що створює ефект приготування в російській печі. При її запуску інгредієнти тривалий час варяться у власному соку при низьких температурах. Програма ідеально підходить для того, щоб зробити традиційні наваристі супи або томити м'ясо. За допомогою цієї програми ви легко приготуєте в RMС-M95 свинячу рульку або буженину.

Рецепти цих та інших страв ви знайдете в яскравій кулінарній книзі, яка йде в подарунок до мультиварки, а також у безкоштовному мобільному додатку «Готуємо з REDMOND».

Налаштування часу та температури
На всіх автоматичних програмах, крім ЕКСПРЕС, ви зможете самостійно встановити тривалість готування. Наприклад, якщо ви любите рагу густіше, ви легко налаштуєте RMС-M95 так, щоб прилад довше тушкував овочі.

Завдяки спеціальній програмі МУЛЬТИКУХАР ви не лише виберете потрібний час приготування, але і вручну встановіть відповідний температурний режим ще до старту програми. МУЛЬТИКУХАР відмінно підійде для приготування страв за авторськими рецептами, а також для вистоювання тіста та пастеризації рідких продуктів.

Стерилізація дитячого посуду
У RMС-M95 можна знезаражувати дитячі пляшечки, прорізувачі та соски. Для цього достатньо запустити програми СУП або НА ПАРІ, і тоді посуд для малюка простерилізуйте водяним або паровим способами. Процес стерилізації в мультиварці виявиться швидшим і простішим, ніж на плиті. 

Тип

Мультиварка

Тип керування

Сенсорне

Дисплей

LED

Потужність, Вт

1000

Обсяг чаші, л

5

Кількість програм, шт

17

Програми приготування

На парі

Смаження

йогурт

Мультикухар

Томління

Тушкування

Хліб

Молочна каша

Плов

Крупи

Експрес

Десерти

Макарони

Суп

Випічка

Піца

Варка

Функції

Йогурт

Смаження

Тушкування

Пастеризація

Пароварка

Мультикухар

Стерилізація посуду

Таймер відстрочки

Підтримка температури

Особливості

Попереднє вимкнення автопідігріву

Звуковий сигнал

Управління температурою в процесі приготування

Так

Підтримка температури готових страв (автопідігрів)

До 24 годин

Відкладений старт

До 24 годин

Фізичні параметри
Матеріал корпусу

Нержавіюча сталь

Пластик

Розміри, см

377 х 285 х 240

Вага, кг

3.4

Колір

Чорний, нержавіюча сталь