Код: 6374969 Мультиварка Redmond RMC-PM381

  • Артикул: RMC-PM381
  • Тип: Мультиварка-скороварка
  • Об'єм чаші: 5 л
  • Кількість програм: 13

Гарантія: 12 місяців

Мультиварка-скороварка REDMOND РM381 - високотехнологічний робот-кухар на вашій кухні, максимально швидко готує за найрізноманітнішими рецептами. Прилад ідеально підходить для приготування здорового харчування і дієтичних страв.

РM381 може працювати у двох режимах: у режимі скороварки під високим тиском і в режимі мультиварки - без тиску. Завдяки високому тиску скорочується час термічної обробки продуктів, і в них зберігається максимальна кількість вітамінів.

Приготування будь-якої задуманої страви в мультиварці-скороварці зводиться до вибору потрібної програми. У РM381 реалізовано 13 автоматичних програм. Вони дозволяють варити супи та гарніри, тушкувати овочі та смажити котлети, готувати страви на парі та випікати домашній хліб, робити заготовки для консервації, десерти та дитяче харчування.

Функція зміни рівня тиску, яку можна запустити до старту програми в режимі скороварки, допоможе вам правильно готувати продукти з різною текстурою. Ви можете, наприклад, протушкувати м'ясо при мінімальному тиску або швидко зварити овочевий бульйон, збільшивши тиск.

Використовуйте функцію МастерШеф Лайт, щоб кожна страва в РМ381 виходила саме такою, як ви хочете. Міняйте з її допомогою час і температуру приготування прямо в процесі роботи автоматичної програми.

Мультиварка-скороварка РМ381 не тільки блискуче приготує страву, але і підтримає її теплою до того моменту, коли ви будете готові сісти за стіл. Спеціально для цього в мультиварці-скороварці є функція підігріву (до 12 годин). Вона вмикається автоматично, але її завжди можна вимкнути, якщо ви готуєте страви, для яких не потрібен підігрів, наприклад, домашній сир або натуральний йогурт.

Користуйтеся функцією відкладеного старту (до 24 годин), щоб мультиварка-скороварка РМ381 сама приготувала вам сніданок, обід або вечерю в призначений час. Заздалегідь викладіть продукти чашу та встановіть час відстрочки старту. Ця опція буде корисна всім. Завдяки їй мультиварка-скороварка сама приготує вечерю до вашого повернення з роботи та зробить обід для дитини, яка повернулася зі школи. Багатофункціональна мультиварка-скороварка РМ381 дозволить вам подбати про близьких і звільнити час для особистих справ! 

Тип

Мультиварка-скороварка

Тип керування

Кнопкове

Дисплей

LED

Потужність, Вт

900

Обсяг чаші, л

5

Покриття чаші

Антипригарне

Кількість програм, шт

13

Програми приготування

У режимі скороварки:

Рис/Крупи

Томління

Суп

Тушкування/ Холодець

Плов

Пара / Варка

У режимі мультиварки:

Йогурт/Тісто

Випічка

Смаження/Фритюр

Дитяче харчування

Молочна каша

Хліб

Експрес

Функції

Йогурт

Пароварка

Мультикухар

Таймер відстрочки

Підтримка температури

Особливості

Попереднє вимкнення функції автопідігріву

Знімна верхня кришка

Знімний паровий клапан

Управління температурою в процесі приготування

Так

Підтримка температури готових страв (автопідігрів)

До 12 годин

Відкладений старт

До 24 годин

Фізичні параметри
Матеріал корпусу

Нержавіюча сталь

Пластик

Розміри, см

33 х 30 х 29

Вага, кг

4.7

Колір

Чорний, нержавіюча сталь