Код: 6530698 Мультиварка Redmond RMC-PM401

  • Артикул: RMC-PM401
  • Тип: Мультиварка-скороварка
  • Об'єм чаші: 5 л
  • Кількість програм: 13

Гарантія: 2 роки

Мультиварка-скороварка REDMOND RMC-РМ401 - багатофункціональний пристрій для автоматичного приготування страв. Завдяки можливості готувати під високим тиском, РМ401 варить і тушкує продукти значно швидше, ніж стандартна мультиварка, плита або духовка.

У 5-літровій чаші мультиварки-скороварки можна за один раз зробити 6-8 порцій страви. 13 автоматичних програм допоможуть вам приготувати класичні каші, супи й основні страви, а також складніші страви, наприклад, кільця кальмара у фритюрі, йогурт і домашній сир, м'ясо або рибу по ресторанній технології су-вид (у вакуумі).

Режим скороварки
На 6 з 13 автоматичних програм РМ401 готує страви під високим тиском пари. Під тиском і без доступу кисню страви в мультиварці-скороварці готуються значно швидше. Наприклад, печеня з паровою картоплею буде готовою протягом 10 хвилин, а лосося ви легко тушкуйте за 5 хвилин. Завдяки нетривалій потужній термічній обробці в продуктах зберігається максимум вітамінів і поживних речовин.

Режим мультиварки
Автоматичні програми в режимі мультиварки, допоможуть приготувати не тільки звичні щоденні страви, а й ті, які на плиті або в духовці готувати складно. Наприклад, картопля фрі, домашній йогурт і хліб, м'ясо і риба у вакуумі - для всіх цих страв у RMC-РМ401 є автоматичні програми.

МайстерШеф Лайт
Те, як готує мультиварка-скороварка, залежить тільки від вас. На програмах у режимі мультиварки ви можете змінити час і температуру прямо в процесі приготування. Пиріг з борошна від незвичного вам виробника пропікається повільніше, ніж ви очікували? Використовуйте функцію МайстерШеф Лайт, щоб збільшити час випічки, не перериваючи роботу вже запущеної програми!

Функція МайстерШеф Лайт також стане в нагоді, якщо для приготування вашої страви потрібно поєднати дві технології - наприклад, спершу обсмажити, а потім зтушкувати м'ясо. Запустіть програму СМАЖЕННЯ, а потім, використовуючи МайстерШеф Лайт, змініть температуру та час, щоб створити оптимальні умови для тушкування! (Функція МайстерШеф Лайт доступна на всіх програмах у режимі мультиварки, крім програми ЕКСПРЕС)

Автоматична система захисту
Готувати в пристрої REDMOND не тільки просто, але й безпечно. Вбудований чутливий датчик надлишкового тиску та температурний запобіжник RMC-РМ401 моментально визначають критичне підвищення температури та тиску в камері. Розпізнавши можливість поломки, система безпеки автоматично приводить показники температури або тиску до допустимих значень. 

Тип

Мультиварка-скороварка

Тип керування

Кнопкове

Дисплей

Світлодіодний

Потужність, Вт

900

Обсяг чаші, л

5

Покриття чаші

Антипригарне DAIKIN

Кількість програм, шт

13

Програми приготування

Автоматичні програми в режимі скороварки:

Рис/крупи

Суп

Тушкування / холодець

Томління

Плов

Пара / Варка

Автоматичні програми в режимі мультиварки:

Молочна каша

Вакуум

Хліб

Випічка

Йогурт / тісто

Смаження / фритюр

Експрес

Функції

Йогурт

Пароварка

Мультикухар

Таймер відстрочки

Підтримка температури

Особливості

Попереднє вимкнення автопідігріву

Вимкнення звукових сигналів

Блокування панелі керування

Знімний паровий клапан

Знімна верхня кришка

Підтримка температури готових страв (автопідігрів)

До 12 годин

Відкладений старт

До 24 годин

Фізичні параметри
Матеріал корпусу

Пластик

Розміри, см

29 х 32 х 32

Вага, кг

4.6

Колір

Чорний