Код: 6058681 Мультиварка Redmond RMC-PM4507

  • Артикул: RMC-PM4507
  • Тип: Мультиварка-скороварка
  • Об'єм чаші: 5 л
  • Кількість програм: 6

Гарантія: 2 роки

Можливості приготування
У мультиварці-скороварці REDMOND RMC-PM4507 час приготування встановлюється вручну за допомогою механічного таймера (діапазон регулювання - від 0 до 90 хвилин).

При закритому паровому клапані в робочій камері приладу нагнітається високий тиск - пристрій діє як класична скороварка. При цьому час приготування страв скорочується приблизно у два рази, унаслідок чого їжа зберігає максимум корисних властивостей. У режимі скороварки зручно варити каші, супи, тушкувати або готувати на парі м'ясо, птицю, овочі, рибу або морепродукти, манти, хінкалі, варити холодець або заливне.

З відкритим паровим клапаном при приготуванні їжі в робочій камері зберігається тиск, близький до нормального атмосферного, і прилад може використовуватися як мультиварка. У такому режимі ви можете робити смачну домашню випічку, запікати м'ясо, птицю або рибу у фользі, нарешті, просто смажити продукти в чаші як на сковороді, знявши кришку пристрою.
Для вашої зручності на шкалі механічного таймера вказані назви типів страв або способів приготування, що приблизно відповідають тій чи іншій тривалості температурної обробки продуктів. Більш конкретні рекомендації по встановленню часу приготування ви знайдете в посібнику користувача або в доданій книзі рецептів.

5-рівнева система захисту
Мультиварка-скороварка REDMOND RMC-PM4507 оснащена багаторівневою системою захисту. При використанні пристрою в якості скороварки обрана програма запрацює тільки після закриття кришки, при цьому кришка буде заблокована. Якщо тиск у робочій камері перевищить допустиму межу, автоматично відкриється пружинний клапан скидання тиску. При перевищенні в робочій камері заданого значення температури спеціальний обмежувач перериває роботу нагрівального елементу до тих пір, поки температура не опуститься нижче необхідного рівня. На випадок критичних збоїв у роботі мультиварки-скороварки прилад забезпечений додатковими механізмами скидання тиску та захисту приладу від перегріву.

Кулінарна книга на 101 рецепт
Командою кухарів компанії REDMOND розроблена барвисто ілюстрована книга на 101 рецепт різноманітних страв. Усі рецепти адаптовані для приготування в мультиварці-скороварці REDMOND RMC-PM4507. У кожному даються чіткі вказівки з набору та кількості інгредієнтів, покрокова інструкція. Дотримуючись їх, ви зможете досягти найкращого результату. 

Тип

Мультиварка-скороварка

Тип керування

Механічне

Дисплей

Світлодіодні індикатори

Потужність, Вт

900

Обсяг чаші, л

5

Покриття чаші

Антипригарне DAIKIN

Кількість програм, шт

6

Програми приготування

Під тиском: тушкування, варка, приготування на парі

Без тиску: випічка, запікання (у фользі), смаження (з відкритою кришкою)

Функції

Пароварка

Підтримка температури

Особливості

Приготування дитячого харчування

Стерилізація посуду

Управління температурою в процесі приготування

Ні

Підтримка температури готових страв (автопідігрів)

Є

Відкладений старт

Є

Фізичні параметри
Матеріал корпусу

Нержавіюча сталь

Розміри, см

34 х 30.5 х 31

Вага, кг

5.25

Колір

Білий, сріблястий