Код: 6374597 Мультиварка Redmond RMC-PM503

  • Артикул: RMC-PM503
  • Тип: Мультиварка-скороварка
  • Об'єм чаші: 5 л
  • Кількість програм: 15

Гарантія: 2 роки

З мультиваркою-скороваркою RMC-PM503 ви зможете проявити свою кулінарну майстерність і легко дотримуватися здорового харчування без великих витрат часу і зусиль. У моделі передбачено 15 автоматичних програм. 6 з них призначені для роботи RMC-PM503 у режимі скороварки під високим тиском.

Під час приготування під тиском у чаші практично відсутній кисень, тому ваші улюблені страви готуються у 2 рази швидше. Скорочення часу термічної обробки дозволяє по максимуму зберегти корисні мікроелементи та натуральний смак продуктів.

У режимі мультиварки на автоматичних програмах ви можете приготувати ароматний домашній хліб, корисний йогурт, картоплю або нагетси у фритюрі та соуси до них і багато іншого. Програма ВАКУУМ дозволяє готувати вишукані страви за технологією су-вид (у вакуумі), яка використовується в першокласних європейських ресторанах. А за допомогою спеціальної програми ДИТЯЧЕ ХАРЧУВАННЯ ви можете натисканням декількох кнопок приготувати корисну збалансовану їжу для своїх дітей.

На програмах ВИПІЧКА, СМАЖЕННЯ/ФРИТЮР, СОУС, ВАКУУМ можна скористатися функцією МастерШеф ЛАЙТ, яка дозволяє змінювати налаштування часу та температури, навіть якщо мультиварка-скороварка вже працює. З її допомогою ви можете приготувати будь-яку страву на свій смак: стейк середнього просмажування, томлений суп або бефстроганов.

Досвідчені кулінари безумовно оцінять програму ВАКУУМ - програма, яка дозволяє готувати за технологією су-вид (фр. Sous-vide, «під вакуумом»). Продукти готуються кілька годин при низькій температурі без доступу кисню. Завдяки делікатній температурній обробці овочі, м'ясо, риба та птиця зберігають природну текстуру та більшість поживних речовин і вітамінів, виходять максимально соковитими. Для приготування під вакуумом продукти слід поміщати в спеціальні повітронепроникні пакети та герметично запечатувати за допомогою вакуумного пакувальника.

RMC-PM503 оснащена функцією автопідігріву. Вам не доведеться переживати, що обід охолоне, якщо ви не можете сісти за стіл відразу після закінчення роботи програми: мультиварка-скороварка буде підтримувати страву теплою, скільки це необхідно. Можливість попереднього вимкнення автопідігріву знадобиться, якщо ви хочете заощадити електроенергію. Для вашої зручності автопідігрів вимикається автоматично при встановленні температури приготування нижче 80 °С і на автоматичних програмах ВАКУУМ, ЙОГУРТ/ТІСТО, ЕКСПРЕС.

Завдяки функції відкладеного старту ви можете запрограмувати RMC-PM503 так, щоб вона приготувала корисний сніданок або здорову вечерю до призначеного часу. 

Тип

Мультиварка-скороварка

Тип керування

Сенсорне

Дисплей

LED

Потужність, Вт

900

Обсяг чаші, л

5

Покриття чаші

Антипригарне DAIKIN

Кількість програм, шт

15

Програми приготування

Програми в режимі скороварки:

Рис/Крупи

На парі

Тушкування / Холодець

Суп

Томління

Плов

Програми в режимі мультиварки:

Вакуум («Sous-Vide»)

Хліб

Випічка

Смаження / Фритюр

Соус

Молочна каша

Йогурт / Тісто

Дитяче харчування

Експрес

Функції

Йогурт

Пароварка

Мультикухар

Таймер відстрочки

Підтримка температури

Особливості

Попереднє вимкнення функції автопідігріву

Знімний паровий клапан

Знімна верхня кришка

Управління температурою в процесі приготування

Так

Підтримка температури готових страв (автопідігрів)

До 12 годин

Відкладений старт

До 24 годин

Фізичні параметри
Матеріал корпусу

Метал

Пластик

Розміри, см

31 х 29 х 28.5

Вага, кг

5.5

Колір

Нержавіюча сталь/Білий