Код: 6167881 Мультиварка Redmond RMС-210

  • Артикул: RMС-210
  • Тип: Мультиварка
  • Об'єм чаші: 5 л
  • Кількість програм: 23

Гарантія: 2 роки

Тим, хто цінує в побутовій техніці практичність у поєднанні зі стильним зовнішнім виглядом, безсумнівно, припаде до душі ця модель мультиварки від REDMOND. Широкий вибір програм приготування, що включає ручні налаштування в "МУЛЬТИКУХАР", функції відкладеного старту, розігрівання страв і автопідігріву з можливістю його попереднього вимкнення, 5-літрова чаша з керамічним покриттям, - і все це в скромному, але, аж ніяк не позбавленому витонченості виконанні RMC -210. Оригінальне конструктивне рішення - клапан випускання пари з регулятором, що дозволяє знизити швидкість випаровування рідини, запобігаючи її википанню.

Програма "МУЛЬТИКУХАР"
Призначена для приготування практично будь-яких страв при заданих користувачем температурі та часу. Завдяки програмі мультиварка REDMOND RMC-210 зможе замінити цілий ряд кухонних приладів. Крім того, "МУЛЬТИКУХАР" дозволяє адаптувати для приготування в мультиварці будь-який рецепт, який вас зацікавив, прочитаний у старій кулінарній книзі або взятий з Інтернету. Діапазон встановлення температури: 35-170 °С.

23 автоматичні програми
"НА ​​ПАРІ" - 4 підпрограми для приготування на парі мають параметри, спеціально підібрані відповідно до виду продукту (м'ясо, птиця, риба або морепродукти, овочі). Також можуть використовуватися для приготування дієтичних страв, страв дитячого меню і вегетаріанської кухні.

"ПЛОВ" - для приготування різних видів плову.

"СУП" - для приготування різних бульйонів і перших страв, а також компотів і напоїв.

"ВИПІЧКА" - для випічки бісквітів, запіканок, пирогів з дріжджового та листкового тіста.

"ХЛІБ" - для приготування різних сортів хліба. Програма включає в себе вистоювання тіста з подальшим випіканням.

"СМАЖЕННЯ" - 4 підпрограми для смаження мають параметри, спеціально підібрані відповідно до виду продукту (м'ясо, птиця, риба або морепродукти, овочі).

"МОЛОЧНА КАША/КРУПИ" - для приготування каш з використанням пастеризованого молока малої жирності, а також для варки круп, приготування розсипчастих каш і гарнірів.

"ТУШКУВАННЯ/ХОЛОДЕЦЬ" - 4 підпрограми для тушкування мають параметри, спеціально підібрані відповідно до виду продукту (м'ясо, птиця, риба або морепродукти, овочі). Також програма рекомендується для приготування традиційного домашнього холодцю або заливного.

"ВАРКА/БОБОВІ" - 4 підпрограми для варки мають параметри, спеціально підібрані відповідно до виду продукту (м'ясо, птиця, риба або морепродукти, овочі). Також програма рекомендується для варки бобових.

"ЙОГУРТ/ТІСТО" - для приготування класичного йогурту, а також для вистоювання тіста.

Функція розігрівання
Ця функція дозволяє розігріти готову страву, навіть якщо ви щойно витягли її з холодильника. Мультиварка розігріє вашу страву до 70-75 °С і буде підтримувати цю температуру протягом 24 годин. При необхідності розігрівання можна зупинити вручну.

Знімний клапан виходу пари з регулятором
Мультиварка RMC-210 обладнана знімним паровим клапаном з регулятором виходу пари. Регулятор встановлюється в одне з чотирьох положень: від повного розблокування (для зняття і очищення клапана) до мінімального випускання пари (дозволяє знизити швидкість випаровування і запобігти википанню рідини).

Чаша з керамічним покриттям
Мультиварка REDMOND RMC-M210 укомплектована 5-літровою чашею з антипригарним керамічним покриттям. Дане покриття досить стійке до механічних пошкоджень, при цьому чаша відмінно проводить тепло та прекрасно підходить для смаження, випічки, варки молочних каш. Можливе використання чаші поза мультиваркою для зберігання продуктів і приготування страв у духовці. Чашу можна мити в посудомийній машині.

Кулінарна книга на 120 рецептів
Командою кухарів компанії REDMOND розроблена барвисто ілюстрована книга на 120 рецептів страв. Усі рецепти адаптовані для приготування в мультиварці REDMOND RMC-M210. У кожному даються чіткі вказівки з набору та кількості інгредієнтів, покрокова інструкція. Слідуючи їй, ви зможете досягти найкращого результату. 

Тип

Мультиварка

Тип керування

Сенсорне

Дисплей

LCD

Потужність, Вт

900

Обсяг чаші, л

5

Покриття чаші

Антипригарне

Кількість програм, шт

23

Програми приготування

М'ясо на парі

Птиця на парі

Овочі на парі

Плов

Суп

Випічка

Хліб

Смаження м'яса

Смаження птиці

Смаження риби

Смаження овочів

Молочна каша/Крупи

Тушкування: м'яса, птиці, риби, овочів

Варка: м'яса, птиці, риби, овочів

Йогурт/Тісто

Функції

Йогурт

Пароварка

Мультикухар

Таймер відстрочки

Підтримка температури

Особливості

Попереднє вимкнення функції автопідігріву

Знімний паровий клапан

Внутрішня кришка

Управління температурою в процесі приготування

Так

Підтримка температури готових страв (автопідігрів)

До 24 годин

Відкладений старт

До 24 годин

Фізичні параметри
Матеріал корпусу

Пластик

Розміри, см

36 х 42.5 х 30

Вага, кг

6.9

Колір

Чорний