Код: 6671588 Мультиварка Tefal CY621D34

  • Артикул: CY621D34
  • Тип: Мультиварка-скороварка
  • Об'єм чаші: 4.8 л
  • Кількість програм: 24

Гарантія: 2 роки

Універсальна мультиварка Tefal
Мультиварка – скороварка Tefal AdvancedPressureCooker CY621D34 дозволить вам проводити менше часу на кухні, при цьому готувати різноманітно та смачно. Використовуючи функцію тиску, ви зможете приготувати м'ясо всього за 20 хвилин, навіть жорстка частина стане соковитою і ніжною. Серед 32 рецептів вибирайте програми для приготування круп, овочів, супів, м'яса, йогурту та навіть тіста.

Технологія Sous-Vide
Готуйте за допомогою унікальної технології Sous-Vide, при якій страви «мліють» при низькотемпературному режимі в герметичному пакеті. Такий спосіб приготування не лише зберігає корисні властивості інгредієнтів, але й дозволяє зробити страви надзвичайно ніжними та соковитими.

Готуйте за індивідуальними рецептами
Використовуйте сімейні рецепти або вигадуйте свої мультиварки Tefal AdvancedPressureCooker CY621D34 надасть вам усі можливості для створення авторського кулінарного шедевра. Встановлюйте температуру в діапазоні від 40 до 160 градусів і будь-який час приготування, вибирайте під тиском або без.

Переваги традиційної печі
Мультиварка Tefal AdvancedPressureCooker CY621D34 укомплектована унікальною чашею сферичної форми, що забезпечує вільну циркуляцію гарячого повітря для швидкого та рівномірного прогрівання інгредієнтів. Страва набуває гармонійного насиченого смаку, ніби були приготовлені в традиційній печі.

Високий рівень безпеки
Враховуючи специфіку роботи мультиварки та наявність функції тиску, виробники оснастили техніку кришкою, що герметично блокується, з 9 системами захисту. Tefal гарантує найвищий рівень експлуатаційної безпеки під час роботи з приладом.

Додаткові функції
Використовуйте функцію відкладеного старту та функцію збереження страви теплою, щоб не залежати від обставин. Дозвольте Tefal AdvancedPressureCooker CY621D34 подбати про вас і нагодувати свіжою смачною вечерею, навіть якщо ви затрималися на роботі. 

Тип

Мультиварка-скороварка

Тип керування

Кнопкове

Дисплей

Є

Потужність, Вт

1000

Обсяг чаші, л

4,8

Покриття чаші

Антипригарне

Кількість програм, шт

24

Програми приготування

Бобові

Випічка

Смаження

Йогурт

Каша

Крупи

Мультикухар

На парі

Суп

Тушкування

Функції

Йогурт

Смаження

Пароварка

Таймер відстрочки

Відкладений старт

Є

Фізичні параметри
Матеріал корпусу

Метал

Пластик

Розміри, см

32.8 x 32.8 x 34.8

Вага, кг

5.4

Колір

Чорний, сріблястий