Код: 6492004 Мультиварка Tefal FX202815

  • Артикул: 1510001534
  • Тип: Мультипіч (аерофритюрниця)
  • Об'єм чаші: 3 л
  • Автоматичні програми: Є

Гарантія: 2 роки

Універсальна фритюрниця
З фритюрницею Tefal Ultimate Fry XL FX202815 ви можете насолоджуватися всіма вашими улюбленими смаженими стравами з невеликим додаванням олії або без неї! Завдяки технології Air Boost страви виходять ідеально хрусткими та завжди готуються рівномірно. Контейнер 2-в-1 з великою місткістю також гарантує універсальні варіанти приготування, а цифровий сенсорний екран дуже простий у використанні.

Насолоджуйтесь усіма улюбленими смаженими стравами без олії
Фритюрниця Ultimate Fry з гарячим повітрям працює за технологією Air Boost, яка забезпечує оптимізовану циркуляцію гарячого повітря і гарантує хрусткі результати практично без олії. Ідеально підходить для друзів і сім'ї і в той же час дуже гнучка, без необхідності додаткових аксесуарів.

Про головне
Завдяки універсальним можливостям приготування і високоточного термостата (8 програм) ви можете смажити, смажити на грилі, запікати та багато іншого - без допоміжних пристроїв. Електрична фритюрниця Ultimate Fry має інтуїтивно зрозумілий цифровий сенсорний екран з контекстним підсвічуванням, що забезпечує не лише оптимальний для користувача комфорт, але і швидкий час приготування. Таким чином, шість порцій смачної закуски можна приготувати всього за 15 хвилин. Усе це завершується функцією автоматичного вимкнення через 60 хвилин і знімними елементами, придатними для миття в посудомийній машині, для оптимального комфорту користувача.

Режими на будь-який смак
Виберіть один з 8 режимів приготування (заморожена картопля фрі, заморожені закуски, курка, відбивна, риба, овочі, випічка, розморожування), щоб ви могли підібрати ідеальний варіант. 

Тип

Мультипічь (аерофрітюрніца)

Тип керування

Сенсорне

Дисплей

Є

Потужність, Вт

1430

Обсяг чаші, л

3

Кількість програм, шт

8

Програми приготування

Заморожена картопля Фрі

Заморожені закуски

Курка

Котлети

Риба

Овочі

Випічка

Розморожування

Функції

Таймер відстрочки

Особливості

Автоматичне вимкнення

Фритюрниця

Регульований таймер на 60 хвилин

Знімні частини можна мити в посудомийній машині

Підходить для рідких страв

Управління температурою в процесі приготування

Так

Відкладений старт

Є

Фізичні параметри
Матеріал корпусу

Метал

Пластик

Розміри, см

32.8 х 26.8 х 29.2

Вага, кг

5.3

Колір

Чорний