Код: 6655513 Мультиварка Tefal RK802B34

  • Артикул: RK802B34
  • Тип: Мультиварка
  • Об'єм чаші: 5 л
  • Кількість програм: 41

Гарантія: 2 роки

Легко готувати
Усе, що потрібно, - додати інгредієнти та ввімкнути. Мультиварка має інтуїтивно зрозуміле зручне меню і 41 автоматичну програму, включаючи ручний режим, який дозволяє встановити час і температуру для приготування улюблених страв. А із системою «Fuzzy logic» (унікальна інноваційна технологія-штучний інтелект), готувати стає ще простіше! Адже в процесі приготування мультиварка самостійно підбирає необхідні температуру та час приготування (для ідеального приготування кожного рецепта).

Максимум зручності
Після приготування, мультиварка збереже вашу страву в теплому стані ще на 24 години. А з функцією відкладений старт, ваш сніданок буде готовий, поки ви ще спите.

Ідеальний результат
Кругова циркуляція гарячого повітря всередині чаші дозволяє домогтися ефекту приготування як у традиційній печі - страви насиченіші ароматом трав і спецій, а їх текстура ідеальна. Технологія індукційного нагріву забезпечує точніший контроль температури й ідеальне приготування страв завдяки оптимальній циркуляції тепла. Рівномірний нагрів забезпечує однорідність приготування їжі.

Міцна та надійна
Запатентована чаша сферичної форми, з товстими 6 кульовими стінками, забезпечить рівномірний розподіл тепла, підвищену теплопровідність, має високі антикорозійні властивості, стійка до механічних впливів. Ємність чаші 5 л, ідеально підходить для приготування їжі до 5 чоловік.

Стильний дизайн
Завдяки компактним габаритам і стильному дизайну, мультиварка легко впишеться в будь-який інтер'єр і завершить стиль кухні.

Аксесуари
Для зручності приготування різних страв, у комплект входять також паровий кошик, лопатка, ложка, мірна склянка. А в разі, коли хочеться побалувати себе чимось незвичайним у комплект також входить книга з 60 різноманітними рецептами. 

Тип

Мультиварка

Тип керування

Кнопкове

Дисплей

РК

Потужність, Вт

1200

Обсяг чаші, л

5

Покриття чаші

Антипригарне

Кількість програм, шт

41

Програми приготування

Каші

Тушкування

Смаження

Пароварка/суп

Печеня

Суп

Повільне приготування

Рис

Плов/різото

Десерт

Каша

Йогурт

Джем

Паста

Розігрів

Пароварка

випічка

йогурт

Дитяче меню

Готування за типами інгредієнтів

Функції

Йогурт

Смаження

Тушкування

Пароварка

Мультикухар

Таймер відстрочки

Підтримка температури

Особливості

Попереднє вимкнення функції автопідігріву

Знімний паровий клапан

Знімна внутрішня кришка

Управління температурою в процесі приготування

Так

Підтримка температури готових страв (автопідігрів)

Є

Відкладений старт

Є

Фізичні параметри
Матеріал корпусу

Пластик

Розміри, см

26 x 28 x 38.8

Вага, кг

4.92

Колір

Сріблястий