Код: 6692490 Мультиварка Tefal RK812B32

  • Артикул: RK812B32
  • Тип: Мультиварка
  • Об'єм чаші: 5 л
  • Кількість програм: 45

Гарантія: 2 роки

Унікальні можливості
Мультиварка Tefal RK812B32 поєднує в собі функції сучасного пристрою, який дозволяє автоматизувати процес готування, з тепловою обробкою за типом традиційної грубки. Сферична чаша забезпечує рівномірний усебічний нагрів страви за рахунок 3D-конвекції повітря навколо її поверхні. Такого смаку страв у мультиварці іншого типу не вийде!

Міцна чаша
Чаша мультиварки Tefal RK812B32 є багатошаровою конструкцією, кожен з яких відповідає за свою задачу. Тому в підсумку вийшла зручна ємність з міцним антипригарним покриттям і хорошим розсіюванням тепла. Чаша швидко нагрівається до потрібної температури та добре акумулює тепло, щоб продукт готувалися швидше і економніше. А після готування її дуже легко вимити, адже всередині гладка поверхня і немає кутів.

Інтелектуальний режим приготування
При виборі автоматичної програми мультиварка Tefal RK812B32 самостійно в процесі приготування змінює настройки температури на кожному етапі. За рахунок роботи системи Fuzzy Logic ви можете розраховувати на ідеальний результат при варці рису, круп і плову. Страва буде ідеально готовою, розсипчастою і смачною.

Набір програм
Мультиварка Tefal RK812B32 має 45 режимів приготування. Таке різноманіття дозволить вам швидко підібрати оптимальний набір характеристик для улюбленої страви. При цьому в багатьох програмах параметри можна коригувати відповідно до ваших потреб. Доступний окремий ручний режим, в якому ви можете взяти на себе роль шеф-кухаря і самостійно встановити всі показники. Цей спосіб підійде для досвідчених користувачів, які хочуть отримати свій унікальний результат. 

Тип

Мультиварка

Тип керування

Кнопкове

Дисплей

Є

Потужність, Вт

750

Обсяг чаші, л

5

Покриття чаші

Антипригарне

Кількість програм, шт

45

Програми приготування

Дитяче меню

Рис/Крупи

Каша

Плов/Різото

Паста

Йогурт

Сир

Тісто

Десерт

Смаження

Тушкування

Суп

Випічка

Пароварка

Розігрів

Функції

Йогурт

Пароварка

Мультикухар

Таймер відстрочки

Підтримка температури

Управління температурою в процесі приготування

Так

Підтримка температури готових страв (автопідігрів)

Є

Відкладений старт

Є

Фізичні параметри
Матеріал корпусу

Метал

Пластик

Колір

Сріблястий