Код: 6789325 Мультиварка Tefal RK908A34

  • Артикул: RK908A34
  • Тип: Мультиварка
  • Об'єм чаші: 5 л
  • Кількість програм: 19

Гарантія: 2 роки

З мультиваркою Multicook & Bake IH RK908A34 від Tefal готуйте свої повсякденні страви й отримуйте дивовижну випічку із золотистою, хрумкою та смачнішою скоринкою. Потужність – 1500W.

2 інтегровані нагрівальні елементи

  • Інтегрований у кришку мультиварки: керамічний нагрівальний елемент до 170 °С дозволяє створювати зверху красиву золотисту скоринку. Найкращі результати при випіканні хліба, піци, пирогів, здобних булочок і т. д. Апетитний зовнішній вигляд і приголомшливий смак гарантовані.
  • Нижній нагрівальний елемент: індукційна технологія нагріву до 160 °С - миттєве нагрівання завдяки індукційній технології. Уся поверхня чаші нагрівається рівномірно.

Чаша TEFAL Spherical PRO
Відкрийте для себе нашу нову кухонну чашу TEFAL Spherical PRO з великою поверхнею нагріву, яка робить приготування страв ідеально рівним і зручним для великих розмірів. Ідеально підходить для запікання цілої курки або смаження з перемішуванням завдяки своїй великій, легко ковзаючій вигнутій поверхні! Широкий отвір також дозволяє завантажувати та готувати за допомогою дека великий об'єм їжі (поверхня до 23 см, об'єм 5 л).

Сенсорне керування
Сучасний інтерфейс, інтуїтивно зрозумілий і зі світлодіодними індикаторами допоможе вам легко приготувати будь-яку страву.

Контроль
Ручний режим дозволяє вільно готувати все, що вам подобається, так, як вам подобається. Діапазон температур від 40 до 160 °C, з регульованим таймером від 5 хвилин до 9 годин. З Multicook & Bake у вас також є 3 режими нагріву на вибір (нижнє нагрівання, подвійне нагрівання, верхнє нагрівання), щоб відрегулювати їх відповідно до всіх ваших потреб.

19 автоматичних програм
15 класичних і 4 спеціальних для випічки, функція підтримки тепла, відкладений старт 24 години, розігрів. Сувид з регулюванням 1 °С (від 58-9 °С) від 15 хвилин до 20 годин.

Аксесуари у комплекті
Металеве деко для випічки та приготування на парі, ложка для рису, мініополонник, надихаюча книга рецептів (63 рецепти). 

Тип

Мультиварка

Тип керування

Сенсорне

Дисплей

LED

Потужність, Вт

1500

Обсяг чаші, л

5

Покриття чаші

Антипригарне покриття PTFE

Кількість програм, шт

19

Програми приготування

Запікання

Тушкування

Суп

Пароварка

Смаження

Каша

Крупи

Плов

Варення

Йогурт

Тісто

Су-вид

Розігрів

Автопідігрів

Ручний режим

Випічка

Булочки

Піца/Пирог

Хліб

Функції

Йогурт

Тушкування

Пароварка

Мультикухар

Таймер відстрочки

Підтримка температури

Особливості

Технологія подвійного нагрівання: керамічний нагрівальний елемент зверху (max 170°С) та індукційна технологія нагрівання знизу (max 160°С)

Управління температурою в процесі приготування

Так

Підтримка температури готових страв (автопідігрів)

Є

Відкладений старт

Є

Фізичні параметри
Матеріал корпусу

Метал

Пластик

Розміри, см

33.8 x 29.4 x 25.7

Вага, кг

6.4

Колір

Нержавіюча сталь, чорний