Код: 6489443 Музичний центр Panasonic SC-PMX90EE-K

  • Артикул: SC-PMX90EE-K
  • Тип: Мікросистема
  • Кількість каналів: 2.0
  • Вихідна потужність (RMS): 120 Вт
  • Інтерфейси: Bluetooth, USB, AUX (3.5 мм), роз'єм для антени, вихід на навушники (3.5 мм)

Гарантія: -

Підтримка аудіо високої роздільної здатності
Новий підсилювач LincsD-Amp і 3-смуговий АС з високочастотними динаміками із шовковою купольною мембраною забезпечують насичений звук з різних носіїв музики. Роз'єм USB-DAC дозволяє без проблем насолоджуватися звучанням високої якості, а функція автоматичного відтворення AUX-IN забезпечує підтримку різних відтворюючих пристроїв. Оптичний вхід дозволяє швидко під'єднати систему до телевізора. З PMX90 ви відкриєте для себе новий рівень задоволення від прослуховування музики.

Чистий і динамічний звук
Аудіосистема PMX90 відтворює чудовий за виразністю, динамічний звук, який ідеально підходить для програвання аудіо високої чіткості. Це можливо завдяки наявності в її складі 3-смугових колонок і високочастотних динаміків із шовковою купольною мембраною, здатних відтворювати звук на частотах
до 50 кГц.

Природне звучання без перешкод і спотворень
Почуйте музику в точності такою, якою вона має бути, завдяки використанню підсилювача LincsD-Amp. Найостанніша інноваційна версія цієї технології нарешті змогла впоратися з проблемами відтворення (такими як корекція джитера та шумів джерела живлення), через які раніше виникали перекручування у звучанні музики із цифрових носіїв.

Розкрийте весь потенціал звуку високої чіткості
Щоб забезпечити чудову якість звуку сучасних аудіоформатів високої роздільної здатності, необхідно використовувати радіодеталі найкращої якості. Саме тому компанія Panasonic докладає величезних зусиль для пошуку найкращих матеріалів для виробництва аудіосистеми PMX90. Преміальні алюмінієві електролітичні конденсатори та металізовані поліефірні плівкові конденсатори - лише мала частина компонентів, які роблять PMX90 ідеальною аудіосистемою для прослуховування максимально чистого Hi-Fi звуку.

Алюмінієві електролітичні конденсатори преміальної якості
Для виробництва цих аудіоконденсаторів використовується суміш азбестового паперу та синтетичного слюдяного порошку, а живильні дроти виконані з біметалічного матеріалу. Це дозволяє домогтися потужного та чіткого звучання.

Конденсатори на основі металізованої поліефірної плівки
Завдяки використанню металізованих електродів спеціально розроблені для аудіотехніки плівкові конденсатори мають чудові частотні та температурні характеристики.

Якісне відтворення звуку з аудіоносіїв з високою роздільною здатністю
У PMX90 використовується унікальна система з DAC-контролера та USB-драйвера, яка дозволяє в повній мірі насолодитися кожною деталлю і багатством звуку з високою роздільною здатністю у форматах DSD, FLAC, WAV і AIFF.

Багате звучання
Технологія Bluetooth Re-Master компенсує втрати сигналу, викликані стисненням даних при потоковому відтворенні через Bluetooth. Вона гарантує високоякісне відтворення з Bluetooth-сумісних пристроїв, таких як смартфон або планшет.

Функція автоматичного відтворення AUX-IN для аудіоплеєрів і пристроїв з підтримкою технології потокового відтворення
Просто під'єднайте свій плеєр або пристрій з підтримкою потокового відтворення - наприклад, Chromecast Audio - до гнізда AUX-IN. Навіть коли PMX90 вимкнений, він розпізнає аудіосигнали від пристрою, автоматично вмикається і відтворює музику через роз'єм AUX.

Елегантний і компактний дизайн
Виконані з алюмінію передня і верхня панелі базового блоку, а також ручка регулювання гучності, мають простий і стильний дизайн. Корпус колонок виконаний з високоякісної деревини. Преміальний дизайн відмінно вписується в будь-який інтер'єр. 

Загальні параметри
Тип

Мікросистема

Кількість каналів

2.0

Підтримка носіїв

SD

USB

Підтримувані формати

MP3, AIFF, AAC, FLAC (до 192 кГц/24 біт), WAV (до 192 кГц/24 біт)

Акустичні характеристики
Загальна вихідна потужність (RMS), Вт

120

Підключення
Тип підключення

Бездротове

Дротове

Інтерфейс

Вихід на навушники (3.5 мм)

USB

Bluetooth

Роз'єм для антени

AUX (3.5 мм)

Функції і особливості
FM-тюнер

Так

Караоке

Немає

Особливості

Дисплей

Вбудований еквалайзер

Управління через смартфон

Додаткові характеристики

Додаток Panasonic Music Streaming

Підсилювач Lincs D-Amp

XBS Master

Bluetooth Re-Master

Програмований таймер

Дистанційне керування

Живлення
Джерело живлення

Мережа

Енергоспоживання

220 – 240 В, 50 Гц

Енергоспоживання:

- у режимі стандартної експлуатації: 40 Вт

- в режимі очікування: 0.35 Вт

Автоматичне відключення живлення

Фізичні параметри
Розміри, мм

Головний блок: 211 х 114 х 267 мм; фронтальний динамік: 161 x 238 x 262 мм

Вага, кг

Головний блок: 2,8 кг; фронтальний динамік: 2.6 кг

Колір

Чорний