Код: 6058293 Музичний центр Samsung MX-F730DB/RU

  • Артикул: MX-F730DB/RU
  • Тип: Музичні центри
  • Кількість каналів: 2.0
  • Вихідна потужність (RMS): 550 Вт
  • Інтерфейси: Bluetooth, USB, AUX (3.5 мм)

Гарантія: -

Мініаудіосистема для домашніх розваг, що включає функції радіоприймача, караоке з мікрофоном і системою запису улюблених радіопрограм, а також пререзапису звукових треків з CD дисків.

Найвища якість звуку

Доповніть вашу мінісистему функцією Samsung Giga Sound Blast. Завдяки функції Giga Sound Blast, ви поліпшите якість звуку вашої мінісистеми. Тепер ви можете у два рази збільшити гучність і якість передачі низьких частот, так що у гостей залишаться незабутні враження від вашої вечірки

Ніч з караоке у вас вдома

За допомогою мінісистеми Samsung вам доступний новий вимір у сфері розваг - тепер не треба шукати нічний караоке-клуб. Просто запросіть друзів додому та влаштуйте караоке-вечірку завдяки вбудованій у вашу міні-систему функції My Karaoke і мікрофона. Ця функція видаляє голос співака з ваших улюблених пісень, залишаючи лише музичний супровід і будь-який з ваших гостей зможе сам виконати цю пісню. Крім того, ви зможете навіть записати це виконання і зберегти його на USB флеш-карту.

Не пропустіть вашу улюблену радіопрограму, якщо у вас не було часу її прослухати

Користуйтеся функцією запису радіопрограм, вбудованою у вашу мінісистему. Встановивши час запису радіопрограми, ви можете записати передачу протягом будь-якого періоду часу, завдяки чому ви ніколи не пропустите цікаву передачу. Встановіть будь-розклад для запису своїх улюблених радіопрограм

Перетворіть свою вітальню в стадіон!

Мінісистема Samsung оснащена такими функціями, які дозволяють створити у слухачів відчуття, що вони знаходяться на стадіоні серед футбольних уболівальників під час захоплюючого футбольного матчу. Новий еквалайзер Caster EQ покращує якість мови коментатора, якщо ви вибрали опцію Stadium EQ, завдяки якій ви чітко зможете чути те, що говорить коментатор і оточуючі його вболівальники. Усі розваги у вас удома!

Переписати музику з CD на MP3-носій легко та просто!

Оцініть швидкість і простоту створення MP3 файлів з будь-якого джерела музики. Вбудована функція EZ MP3 Maker дозволяє використовувати вашу аудіосистему для перезапису треків з CD дисків або запису музичних передач з FM радіо або входу AUX. За допомогою спеціального кабелю ви можете під'єднати деку для вінілових платівок і переписати музику на цифровий носій. Тепер ви легко зможете перевести свою музичну колекцію на вінілових пластинках у сучасний цифровий формат.

Функція CD Ripping (копіювання звукових треків)

Запишіть ваші улюблені треки на ваш MP3 плеєр. За лічені хвилини ви зможете конвертувати ваші CD диски в MP3 файли за допомогою функції CD ripping. Завантажте аудіотреки з ваших CD дисків просто вставивши CD диск і натиснувши кнопку "Ripping".

Загальні параметри
Тип

Музичні центри

Кількість каналів

2.0

Підтримка носіїв

CD

DVD

USB

Підтримувані формати

DivX, MP3, WMA, WMV (1 / 2 / 3 / 7), JPEG

Акустичні характеристики
Загальна вихідна потужність (RMS), Вт

550

Підключення
Тип підключення

Бездротове

Дротове

Інтерфейс

USB

Bluetooth

AUX (3.5 мм)

Функції і особливості
Зовнішній підсилювач

Є

FM-тюнер

Так

Караоке

Є

Особливості

Дисплей

Вбудований еквалайзер

Управління через смартфон

Додаткові характеристики

Ємність лотка для дисків: 1 диск

Підтримка функції Giga Sound

Частотний діапазон: 22 Гц - 20 кГц

EZ MP3 Maker

Підсилювач Crystal Amplifier

Автоматичне перемикання режиму роботи

Підтримка 20 цифрових форматів звуку (DSP)

Живлення
Джерело живлення

Мережа

Енергоспоживання

У робочому режимі: 50 Вт

У режимі очікування: 0.45 Вт

Фізичні параметри
Діаметр динаміків

Розміри фронтального динаміка: 7 (дюймів)

Розміри сателітів, мм

230 x 360 x 307

Розмір зовнішнього підсилювача, мм

200 x 304 x 256.5