Код: 6381210 М'ясорубка Gorenje MG 2500 SJW (LW6117G1)

  • Артикул: 680794
  • Максимальна потужність: 1800 Вт
  • Продуктивність: 2.2 кг/хв
  • Кількість решіток: 2

Гарантія: 2 роки

Приготування здорової домашньої їжі
Усвідомлений підхід до споживання їжі та прояв інтересу до походження складових інгредієнтів у страві рано чи пізно підведуть вас до придбання приладу Gorenje. Ви точно будете знати з якого м'яса приготували фарш для котлет і домашніх ковбасок.

Простота
М'ясорубки Gorenje дуже прості у використанні. Вони відрізняються набором технічних характеристик, щоб забезпечити повну безпеку. Легкі та надійні в експлуатації. Ви можете за лічені хвилини приєднати насадки або, навпаки, вилучити їх для очищення. Диски для приготування фаршу разом з подрібнюючим лезом і насадками для приготування ковбасок зручно зберігаються.

Додаткові насадки
Підлаштовані під ваші бажання
М'ясорубка від Gorenje укомплектована знімним металевим лотком, чотирма дисками для приготування фаршу різної структури, трьома насадками для ковбасок та трьома тертками для овочів. Крім того, дана модель поставляється зі спеціальною насадкою для приготування томатного соку.

Функція зворотного ходу
Швидке усунення блокування
М'ясорубка з функцією зворотного ходу допомагає впоратися з блокуванням шнека. Ця функція заощадить ваш час, коли потрібно перемолоти м'ясо з великою кількістю сполучної тканини. 

Номінальна потужність, Вт

500

Максимальна потужність, Вт

1800

Продуктивність, кг/хв

2,2

Регуляція швидкості

Немає

Кількість швидкостей

1

Реверс

Є

Кількість решіток, шт

3 (4 мм, 6 мм, 8 мм)

Насадки

Для томатів і ягід

Для ковбасок

Для терки і шинкування

Фізичні параметри
Довжина кабелю, м

1

Розміри, см

29 х 30.6 х 20

Вага, кг

4.2

Колір

Білий