Код: 6566792 М'ясорубка Laretti LR-MG7203

  • Артикул: LR-MG7203
  • Максимальна потужність: 2000 Вт
  • Кількість решіток: 3

Гарантія: 3 роки

Приємне зовнішнє оформлення
М'ясорубка Laretti LR-MG7203 пристосована під використання в побутових цілях. Вона має стильний корпус у світлих тонах із чорними оздоблювальними елементами. Деякі частини конструкції зроблені з металу. Бежевий колір дуже універсальний, за рахунок чого добре вписується в загальну обстановку.

Реверсивний перемикач ходу
Використовуйте реверсивну функцію, коли необхідно очистити порожнину м'ясорубки від наявних у ній частинок їжі. Іноді трапляється, що вони забивають основний простір, тому ви можете відразу ж очистити його, тим самим спростивши завдання м'ясорубці з подальшої переробки інгредієнтів.

Вбудований відсік для аксесуарів
Усередині корпусу є відсік, в який поміщають аксесуари, щоб зберігати їх у безпосередній близькості від самого приладу. Це дуже зручно, тому що вам не потрібно довго шукати ті чи інші пристосування - усе у вас під рукою.

Три типи дисків у комплекті
Залежно від того, яким повинен бути фарш, ви можете вибрати той диск, який зробить консистенцію ідеальною. У комплектації є диск грубого подрібнення, стандартного та дрібного. Якщо хочете почувати шматочки м'яса, як, наприклад, у котлети бургера - використовуйте грубий. Якщо потрібна однорідна маса - дрібний підійде на всі сто відсотків.

Насадки для створення ковбас і кебе
Ковбаси та кебе - улюблені страви багатьох, але самостійно викласти фарш у необхідну форму для цих страв - завдання не з легких. Використавши спеціалізовані насадки, ви швидко досягнете необхідного результату. 

Максимальна потужність, Вт

2000

Регуляція швидкості

Немає

Кількість швидкостей

1

Реверс

Є

Кількість решіток, шт

3

Насадки

Для ковбасок

Для "Кебе"

Фізичні параметри
Вага, кг

3.6

Колір

Чорний, бежевий