Код: 6409017 М'ясорубка Moulinex ME108832

  • Артикул: ME108832
  • Максимальна потужність 1400 Вт
  • Продуктивність: 1.7 кг/хв
  • Кількість решіток: 2

Гарантія: 2 роки

Компактна та практична
З легкістю готуйте найрізноманітніші м'ясні страви, салати або гарніри з багатофункціональною м'ясорубкою MOULINEX ME108832. Оснащена широким вибором робочих насадок, вона дозволить молоти м'ясо, подрібнювати овочі та готувати улюблені домашні ковбаски. З розмірами 270 х 250 х 300 мм м'ясорубка не займе багато місця на робочій поверхні та при цьому завжди буде у вас під рукою в найнеобхідніший момент. Для зручності перенесення і зберігання приладу передбачена широка ручка на корпусі.

6 в 1
Для приготування великого асортименту страв MOULINEX оснащена 6 робочими насадками. Серед них 2 перфоровані диски з отворами різного діаметру для формування фаршу, 3 барабани для великої, дрібної терки та шинкування, а також насадка для швидкого наповнення домашніх ковбасок. Тепер, використовуючи всього 1 прилад, ви зможете підготувати всі інгредієнти для вашого сімейного обіду або великого святкового застілля.

Легке подрібнення
З максимальною потужністю 1400 Вт м'ясорубка може подрібнити до 1.7 кг м'яса за хвилину. Незмінну якість подрібнення гарантує самозагострювальний ніж, який здатний впоратися з обробкою найжорсткішого м'яса. Функція реверсу дозволить витягти будь-які застряглі шматочки без необхідності розбирання всього приладу. Потужна та компактна м'ясорубка стане універсальною помічницею на кухні, перетворюючи процес приготування ваших страв у справжню кулінарну творчість. 

Максимальна потужність, Вт

1400

Продуктивність, кг/хв

1,7

Регуляція швидкості

Немає

Кількість швидкостей

1

Реверс

Є

Кількість решіток, шт

2 (3 мм, 5.4 мм)

Насадки

Для ковбасок

Для терки і шинкування

Матеріал аксесуарів

Нержавіюча сталь

Фізичні параметри
Розміри, см

27 х 25 х 30

Вага, кг

3.49

Колір

Нержавіюча сталь, чорний