Код: 6350274 М'ясорубка Moulinex ME659132

  • Артикул: ME659132
  • Максимальна потужність: 2200 Вт
  • Продуктивність: 2.7 кг/хв
  • Кількість решіток: 3

Гарантія: 2 роки

Продуманий дизайн
Експериментуйте з приготуванням різних гастрономічних шедеврів разом з універсальною помічницею на кухні, яка візьме на себе всі клопоти з подрібненням продуктів, перекручуванням фаршу, віджимом овочів і фруктів, а також створенням домашніх ковбасок і фаршированих котлет. М'ясорубка MOULINEX ME659132 виконана в стильному корпусі та отримала міцні металеві комплектуючі, що значно подовжить термін її експлуатації навіть при найінтенсивнішому використанні. Для зручності зберігання модель має внутрішній відсік для насадок. Кожна з них знайде своє ідеальне місце всередині корпусу. Продумана система зберігання дозволить аксесуарам завжди бути у швидкому доступі в той момент, коли вони необхідні. Позбавте себе виснажливого клопоту з довгою підготовкою інгредієнтів і балуйте близьких улюбленими стравами, приготованими за лічені миті.

Усе для ідеальних страв
З максимальною потужність під'єднання 2200 Вт MOULINEX забезпечить моментальне подрібнення продуктів до необхідної консистенції. За ефективну рубку найгрубішого м'яса відповідає ніж, виконаний з високоякісної сталі. Асортимент насадок включає 3 перфоровані диски для фаршу, насадки для нарізання кубиками, терка, шинкування і скиборізка, а також насадка для ковбасок та котлет «кебе». Швидке та зручне наповнення барабана забезпечить знімний пластиковий лоток зі штовхачем. А функція реверсу дозволить при необхідності провести прокрутку шнека у зворотний бік для усунення жорсткого неперекрученого м'яса, прожилків або дрібних кісточок, які привели до забивання решітки. Крім того, функція дозволить швидко очистити барабан, не вдаючись до розбирання м'ясорубки.

Ключові характеристики
На сторожі захисту електроприладу від поломок у випадках неправильної експлуатації стоїть продумана система запобігання перегріву двигуна. Вона автоматично вимкне роботу м'ясорубки при досягненні максимально допустимого навантаження. 

Максимальна потужність, Вт

2200

Продуктивність, кг/хв

2,7

Регуляція швидкості

Немає

Кількість швидкостей

1

Реверс

Є

Кількість решіток, шт

3

Насадки

Для томатів і ягід

Для нарізки кубиками

Для ковбасок

Для "Кебе"

Для терки і шинкування

Фізичні параметри
Розміри, см

33 х 16 х 31.5

Вага, кг

3.9

Колір

Білий