Код: 5926441 М'ясорубка Philips HR2728/40

  • Артикул: HR2728/40
  • Максимальна потужність: 2000 Вт
  • Продуктивність: 2.9 кг/хв
  • Кількість решіток: 2

Гарантія: 2 роки

Потужність і продуктивність
М'ясорубка від PHILIPS потужністю 2000 Вт має продуктивність 2.7 кг за хвилину. Ця модель легко впорається з переробленням навіть жилавого м'яса. Також з її допомогою можна приготувати домашні ковбаси, печиво та багато іншого. А спеціальний аксесуар для очищення спростить процес видалення залишків продуктів з насадок.

Комплектація і насадки
У комплекті з PHILIPS HR2728/40 йде металевий лоток зі штовхачем і пилозахисною кришкою. Лоток з високими бортиками вміщує в себе до 1.5 кг м'яса. Якщо плануєте відкласти процес приготування фаршу, можна накрити м'ясо кришкою, щоб воно не обвітрилось. Для приготування великого та дрібного фаршу є 2 гігієнічні насадки з нержавіючої сталі. Для тертя і нарізання овочів, приготування домашніх ковбас і кебаба, а також формування печива виробник передбачив 4 барабани для шинкування і 4 насадки різного діаметра і форми.

Безпека і комфорт в експлуатації
Система захисту від перегріву забезпечує автоматичне вимкнення приладу при підвищенні температури роботи двигуна. У такому разі слід вимкнути м'ясорубку та дати їй охолонути до кімнатної температури, потім можна продовжити роботу. Також є механічний захист електродвигуна. Вона являє собою пластикову втулку, яка деформується в разі потрапляння до м'ясорубки кісточок або сторонніх предметів. Втулка підлягає заміні. Додаткова зручність забезпечена системою легкої заміни насадок і наявністю спеціального контейнера для їх зберігання.
 

Номінальна потужність, Вт

600

Максимальна потужність, Вт

2000

Продуктивність, кг/хв

2,9

Регуляція швидкості

Немає

Кількість швидкостей

1

Реверс

Є

Кількість решіток, шт

2 (5 мм, 8 мм)

Насадки

Для ковбасок

Для "Кебе"

Для печива

Фізичні параметри
Розміри, см

37.2 х 37.2 х 26.8

Вага, кг

5.5

Колір

Білий