Код: 6260368 М'ясорубка Polaris PMG 1829

  • Артикул: 5055539118271
  • Максимальна потужність: 1800 Вт
  • Продуктивність: 2 кг/хв
  • Кількість решіток: 2

Гарантія: -

Електрична м'ясорубка Polaris PMG 1829 є яскравим прикладом багатофункціональності сучасних побутових приладів. Дана модель дозволяє не тільки приготувати фарш потрібної консистенції, але і при необхідності натерти овочі.

Функція реверсу
Наявність у функціоналі даної опції дозволяє вирішити проблему намотування на шнек жил. Зворотне обертання механізму м'ясорубки виштовхує застрягле м'ясо в завантажувальний лоток, і користувачу не доводиться займатися розбиранням пристрою і втрачати час.

Висока продуктивність
Досить потужний мотор з номінальним показником у 250 Вт забезпечує високий показник продуктивності - представлена ​​модель електричної м'ясорубки здатна переробляти до 2 кілограмів м'яса за хвилину. Рівень шуму, створюваного силовим агрегатом, не перевищує 82 дБ, а в разі блокування вала потужність мотора зростає до 1800 Вт.

Багатий вибір насадок
М'ясорубка Polaris PMG 1829 поставляється в комплекті з насадками в кількості п'яти штук. Користувач може обробляти продукти за допомогою терки, овочерізки або барабанної насадки для шинкування. Крім того, комплектація включає 2 диски для приготування фаршу. Для того щоб готувати кінцевий продукт потрібної консистенції, у дисках передбачені отвори різного діаметра - 5 і 7 міліметрів. Зміна всіх вищевказаних насадок є простим завданням, яке відніме у користувача мінімум часу. Для зручності обробки сировини м'ясорубка оснащена штовхачем.

Конструкційні особливості
Корпус м'ясорубки зроблений з якісного пластику, при цьому матеріали, використані для виробництва шнека та знімного ножа - метал і нержавіюча сталь відповідно. Пристрій оснащений довгим шнуром (1,15 м), який дає можливість не обмежувати себе в питанні вибору місця роботи. Прогумовані ніжки запобігають ковзанню приладу, тим самим забезпечуючи безпеку його експлуатації. Також модель м'ясорубки Polaris PMG 1829 обладнана системою автоматичного вимкнення в разі перегріву мотора. 

Номінальна потужність, Вт

250

Максимальна потужність, Вт

1800

Продуктивність, кг/хв

2

Регуляція швидкості

Немає

Кількість швидкостей

1

Реверс

Є

Кількість решіток, шт

2 (5 мм, 7 мм)

Насадки

Для терки і шинкування

Фізичні параметри
Розміри, см

18 х 14 х 24

Вага, кг

2.5

Колір

Чорний