Код: 6384686 М'ясорубка Polaris PMG 3043L

  • Артикул: 5055539129901
  • Максимальна потужність: 3000 Вт
  • Продуктивність: 3 кг/хв
  • Кількість решіток: 3

Гарантія: 12 місяців

Висока продуктивність
Потужність електричної м'ясорубки PMG 3043L ProGear Inside становить 3000 Вт, що дозволяє приготувати до 3 кг фаршу за хвилину.

Конструкція ProGear Inside
М'ясорубка PMG 3043L ProGear Inside відрізняється не тільки високою потужністю, але і надійністю. Редуктор особливої ​​конструкції ProGear Inside гарантує довгу службу пристрою за рахунок зносостійкої сталевої шестерні.

Технологія PROtect+
Двигун м'ясорубки PMG 3043L ProGear Inside захищений від перевантажень і перепадів електроенергії завдяки технології PROtect+: при небезпеці перегрівання м'ясорубка автоматично вимикається.

Функція «Реверс»
М'ясорубка оснащена функцією реверсу - зворотне прокручування незамінне, коли шнек забивається жилами та м'ясними волокнами, сповільнюючи роботу м'ясорубки.

Безпека експлуатації
Компактна та стильна, м'ясорубка PMG 3043L ProGear Inside не займе багато місця, а нековзні ніжки надійно зафіксують її на будь-якій робочій поверхні.

Комплектація
У комплекті є все необхідне для створення як оригінальної святкової вечері, так і обідів на кожен день: три сталеві сітки (3, 5 і 7 мм), металевий м'ясоприймач, пластиковий штовхач для продуктів і дві насадки - для приготування ковбас і кебе. Усі додаткові деталі можна зберігати в спеціальному відсіку всередині приладу.

Максимальна потужність, Вт

3000

Продуктивність, кг/хв

3

Регуляція швидкості

Немає

Кількість швидкостей

1

Реверс

Є

Кількість решіток, шт

3 (3 мм, 5 мм, 7 мм)

Насадки

Для ковбасок

Для "Кебе"

Фізичні параметри
Колір

Сріблястий