Код: 6524243 М'ясорубка Redmond RMG-1223-6

  • Артикул: RMG-1223-6
  • Максимальна потужність: 1340 Вт
  • Продуктивність: 1.5 кг/хв
  • Кількість грат: 2

Гарантія: 2 роки

М'ясорубка REDMOND RMG-1223-6 – це сучасна мультисистема «6 в 1», за допомогою якої ви зможете готувати продукти для приготування різноманітних м'ясних, рибних, овочевих страв ы навіть для десертів.

Висока потужність
RMG-1223-6 здатна працювати з потужністю до 1340 Вт, що забезпечує високу продуктивність приладу. М'ясорубка може переробити до 1,5 кг продуктів лише за 1 хвилину.

М'ясорубка з дисками для фаршу та змінними насадками

  • Диск для фаршу крупного помелу допоможе підготувати інгредієнти для пельменів, мантів, голубців або макаронів по-флотськи.
  • Диск з дрібними отворами допоможе переробити продукти для приготування овочевої ікри, домашньої шинки та сосисок, а також перетерти сир для крему чи сирників.
  • За допомогою спеціальної насадки ви зможете зробити заготовки для натуральних домашніх ковбасок. М'ясні, курячі, свинячі, гарбузові чи картопляні – ви зможете балувати себе та близьких оригінальними смачними стравами.
  • Насадка для приготування кебе розширить ваші кулінарні можливості та дозволить вам з легкістю готувати традиційну арабську м'ясну страву. Кебе є котлетами з різними наповнювачами – горіхами, сиром або овочами. Ви можете приготувати кебе будь-яким зручним способом - на грилі або на сковороді, у фритюрі або на пары.

Нарізка овочів

  • За допомогою крупної тертки ви швидко підготуєте сиру моркву та капусту для корисного вітамінного салату.
  • Дрібна тертка допоможе приготувати пюре з вареної моркви або гарбуза для дитячого харчування, а також яблучне, абрикосове та інші пюре для різних десертів.
  • Насадка-шатківниця швидко наріже болгарські перці, морква, кабачки або баклажани для ароматного домашнього лечо.

Функція реверсу
Використовуйте функцію реверсу, щоб розвантажити м'ясорубку, якщо через скупчення м'яса, овочів або фруктів прилад став працювати повільніше або зупинив роботу. Шнек обертатиметься у зворотний бік, переміщуючи продукти до завантажувального отвору. Ви зможете продовжити переробку, не розбираючи пристрій і не прибираючи сміття вручну.

Захист від перегріву
Щоб м'ясорубка не перегрілася від тривалої інтенсивної роботи, у RMG-1223-6 передбачена інноваційна система захисту, яка запобігає перевантаженню двигуна. У разі небезпеки перегріву прилад автоматично вимкнеться. Коли він охолоне, ви можете безпечно продовжити роботу. 

Номінальна потужність, Вт

300

Максимальна потужність, Вт

1340

Продуктивність, кг/хв

1,5

Реверс

Є

Кількість решіток, шт

2

Насадки

Для ковбасок

Для "Кебе"

Для терки і шинкування

Фізичні параметри
Розміри, см

43.5 х 29 х 13.5

Вага, кг

2.2

Колір

Чорний