Код: 6683471 М`ясорубка Tefal NE685838

  • Артикул: NE685838
  • Максимальна потужність 2000 Вт
  • Продуктивність: 2.6 кг/хв
  • Кількість решіток: 3

Гарантія: 2 роки

М'ясорубка Tefal NE685838 потужна й універсальна модель для приготування фаршу для фрикадельок, котлет, ковбас і гарнірів.

Модель є універсальним помічником завдяки багатофункціональним насадкам: барабанам для подрібнення і нарізки, насадці для соусів, насадкам для формування шашликів і ковбас.

Ефективність: м'ясорубка має потужність 2000 Вт, і перемелює до 2.6 кг фаршу на хвилину. Завдяки функції реверсу він переробляє навіть дуже жорстке м'ясо.

Універсальність: у комплект 5 якісних барабанів для максимальної універсальності: тонка та крупна решітка, нарізка пармезану та решітка для льоду, насадка для соусів домашнього приготування, насадки для шашлику та ковбас.

Простота транспортування і зберігання: простота переміщення завдяки великій транспортирувальній ручці, шнуру та зберіганню приладдя.

Довговічність: металеве з'єднання між двигуном і м'ясорубкою, самозагострювальний ніж, безпечна система реверса, французьке виробництво і 10-річна ремонтопридатність - для довговічності застосування. 

Максимальна потужність, Вт

2000

Продуктивність, кг/хв

2,6

Регуляція швидкості

Немає

Кількість швидкостей

1

Реверс

Є

Кількість решіток, шт

3

Насадки

Для томатів і ягід

Для нарізки кубиками

Для ковбасок

Для "Кебе"

Для терки і шинкування

Фізичні параметри
Розміри, см

40 х 18 x 36.5

Вага, кг

4.58

Колір

Чорний