Код: 6857588 Миша комп'ютерна Logitech M171 Wireless Mouse, Rose (910-006865)

  • Артикул: 910-006865
  • Тип з'єднання: Бездротове
  • Тип сенсора: Оптичний
  • Інтерфейс: USB адаптер 2,4ГГц

Гарантія: 2 роки

БУДЬ-ЯКА РУКА, БУДЬ-ДЕ
Компактний бездротовий M171 має повністю зручну для обох рук конструкцію, яка легко поміщається в сумку для вашого ноутбука, тож ви можете працювати будь-де — незалежно від того, лівша ви чи правша.

PLUG & PLAY БЕЗДРОТОВИЙ
До 10 метрів бездротової свободи з потужним, надійним приймачем USB. Це означає, що немає затримок, немає відсіву. M171 сумісний з Windows, macOS, Chrome OS і Linux і працює миттєво, коли ви під'єднуєте USB-приймач до комп’ютера або ноутбука. Лише три секунди, і ви під'єднані.

ЛЕГКА НАВІГАЦІЯ, ПЛАВНЕ КЕРУВАННЯ
Легка навігація завдяки контрольованому порядковому скролінгу й оптичному відстеженню. Оптичний датчик забезпечує плавне та точне керування курсором майже на будь-якій поверхні. Це означає точні рухи миші без дратівливих пропущених клацань.

ЯКІСТЬ, НА ЯКУ МОЖЕТЕ ПОКЛАДАТИСЯ
Миша розроблена з дотриманням тих самих високих стандартів якості, які зробили компанію Logitech світовим лідером у виробництві мишей і клавіатур. Довговічний і надійний M171 також працює до 12 місяців без заміни батарей завдяки кнопці ввімкнення/вимкнення та режиму автоматичного переходу в режим енергозбереження.

КРАЩЕ НІЖ ТАЧПАД
Використання миші більш ергономічне, ніж тачпад. Компактна форма та можливість бездротового зв’язку дозволяють комфортно працювати — вдома, в офісі чи де завгодно.

 

Призначення

Звичайні

Розмір миші

Маленька

Тип підключення

Бездротове

Інтерфейс

Радіоінтерфейс (USB)

Тип сенсора

Оптичний

Роздільна здатність, dpi

1000

Особливості

Для обох рук (симетричний дизайн)

Кількість кнопок

3

Додаткові характеристики

Радіус дії: 10 м

Живлення: 1 х AA

Сумісність: Android, Chrome OS, Linux, Mac OS, Microsoft Windows

Розміри, мм

61.5 x 35.2 x 97.7

Вага, г

71

Основний колір

Рожевий