Код: 6343982 Миша комп'ютерна Logitech M220 SILENT Blue

  • Артикул: L910-004879
  • Тип з'єднання: Бездротове
  • Тип сенсора: оптичний
  • Інтерфейс: USB

Гарантія: 3 роки

Давайте слухати тишу
Виконуйте роботу у звичайному темпі, не заважаючи оточуючим. Завдяки високому рівню шумозаглушення (більше 90%) миші серії Silent забезпечують звичний відгук без звуку клацання. Колесо з плавною прокруткою також функціонує практично беззвучно. Моделі Silent працюють максимально тихо, нікого не дратуючи та не відволікаючи. Почніть нове життя без надокучливих клацань. Ваші колеги та друзі будуть вам вдячні.

На 90% менше шуму
Завдяки високому рівню шумозаглушення (більше 90%) ця модель гарантує звичний відгук, а звук клацання майже не чути. Порадуйте тишею себе і своїх колег. Крім того, спеціальне гумове коліщатко та нижня панель з високоякісного матеріалу забезпечують безшумну прокрутку та плавне ковзання.

Налагодження і використання без будь-яких проблем
Миша повністю готова до роботи. Ніяких проблем з установленням. Ніякого програмного забезпечення. Швидке та зручне встановлення - просто під'єднайте кабель до USB-порту та приступайте до роботи.

Зручний симетричний корпус
Повнорозмірний симетричний корпус зручний для тривалої роботи як правою, так і лівою рукою. Вигнута поверхня забезпечує зручне положення пальців і запобігає втомі.

Сертифікат Quiet Mark
Унікальні миші Logitech першими у світі отримали сертифікат Quiet Mark. Це міжнародний знак якості, який британська асоціація Noise Abatement Society (Товариство боротьби із шумом) присуджує технології зі зниженим рівнем шуму.

Створено Logitech
Ця модель відрізняється якістю і надійністю, властивими продукції від компанії Logitech - світового лідера у виробництві мишей. Крім того, приємним доповненням стане обмежена гарантія на обладнання терміном на 3 роки.

Краще, ніж сенсорна панель

Усе під контролем - завдяки плавному та точному оптичному відстеженню курсор переміщається саме туди, куди вам потрібно. Тепер ви можете редагувати документи та переміщатися по веб-сторінкам ще ефективніше, ніж при використанні сенсорної панелі.  

Призначення

Звичайні

Розмір миші

Маленька

Тип підключення

Бездротове

Інтерфейс

Радіоінтерфейс (USB)

Тип сенсора

Оптичний

Роздільна здатність, dpi

1000

Особливості

Для обох рук (симетричний дизайн)

Кількість кнопок

3

Додаткові характеристики

Тип батареї: 1 х AA

Дальність дії бездротового зв'язку: 10 м

Бездротова технологія Advanced 2.4 GHz

Розміри, мм

99 x 60 х 39

Вага, г

75

Основний колір

Синій