Код: 6857592 Миша комп'ютерна Logitech MX Anywhere 3 for Business, Pale Grey (910-006216)

  • Артикул: 910-006216
  • Тип з'єднання: Бездротове
  • Тип сенсора: Оптичний
  • Інтерфейс: радіоінтерфейс, USB, Bluetooth

Гарантія: -

Робота в будь-яких умовах
Logitech MX Anywhere 3 — це високопродуктивна миша, яка пропонує неймовірно гнучкі можливості для роботи. Вона дуже компактна та стане чудовим вибором для тих, хто постійно у роз'їздах. З нею вам легко виконувати поставлені завдання, де б ви не знаходилися — удома, у кафе або в залі очікування аеропорту.

Модернізоване коліщатко прокрутки
Електромагнітне коліщатко MagSpeed дозволяє керувати переміщенням курсору з точністю до пікселя і прокручувати 1000 рядків на секунду. Крім того, воно працює практично безшумно. Коліщатко виготовлено з механічно обробленої сталі, тому дає приємні тактильні відчуття і забезпечує відчутну інерцію при абсолютно беззвучній роботі.

Відстеження на всіх типах поверхонь — навіть на склі
MX Anywhere 3 працює практично на будь-якій поверхні, зокрема на склі. Товщина скляної поверхні має становити не менше 4 мм. Із цією мишею зручно працювати за офісним столом, за столиком у улюбленому кафе та навіть на дивані.

Швидка зарядка під час роботи
При повністю зарядженій батареї миша MX Anywhere 3 може працювати до 70 днів, а швидкої зарядки протягом однієї хвилини вистачить на три години роботи. Час роботи батареї залежить від режиму експлуатації і використовуваного комп'ютера. Для підзарядки використовується кабель USB-C із комплекту постачання.

Сучасний дизайн, високоякісні матеріали
MX Anywhere 3 — це стильний дизайн і абсолютний комфорт під час роботи. Пристрій має елегантний дизайн і оснащений коліщатком прокручування, виготовленим з механічно обробленої сталі, а також протиковзними бічними накладками із силікону, які дають чудові тактильні відчуття. Миша доступна в 3 колірних рішеннях, з яких ви можете вибрати відповідне вашому ноутбуку й особистому стилю.

Сумісність з різними пристроями й операційними системами
Можливість під'єднання до трьох пристроїв одночасно та перемикання між ними одним натисканням кнопки. MX Anywhere 3 працює з пристроями під керуванням ОС Windows, macOS, iPadOS, ChromeOS і Linux. Популярні системи Linux і ChromeOS підтримують роботу датчика, коліщатка та кнопок без застосування додаткових драйверів.

Кілька комп'ютерів, одна миша
Миша MX Anywhere 3 за допомогою функції Flow дозволяє легко керувати кількома комп'ютерами, переміщуючи курсор до краю екрана. Модель MX Anywhere 3 забезпечує миттєве перемикання між різними операційними системами навіть між Windows і macOS. Ви можете легко переміщувати текст, зображення і файли між комп'ютерами - достатньо скопіювати їх на одному пристрої і вставити на іншому.

Призначення

Звичайні

Розмір миші

Середня

Тип підключення

Бездротове

Інтерфейс

Bluetooth

Радіоінтерфейс (USB)

Тип сенсора

Оптичний

Роздільна здатність, dpi

4000

Кількість кнопок

6

Додаткові характеристики

Радіус дії радіоканалу: 10 м

Розміри, мм

100.5 × 65 × 34.4

Вага, г

99

Основний колір

Сірий