Код: 6514283 Миша Logitech G703 Lightspeed Wireless Gaming Mouse Black

  • Артикул: 910-005640
  • Тип під'єднання: Бездротове
  • Тип сенсора: Оптичний
  • Інтерфейс: Радіоінтерфейс/USB

Гарантія: 3 роки

Вбудований датчик HERO 25K
Вбудований датчик HERO 25K забезпечує миші G703 LIGHTSPEED новий рівень продуктивності. Вона відрізняється неперевершеною точністю відстеження, підтримує поліпшену технологію LIGHTSPEED і, нарешті, споживає в 10 разів менше енергії порівняно з попередніми моделями. Підставка POWERPLAY дозволить назавжди забути про труднощі, пов'язані із зарядкою миші, і насолодитися усіма можливостями технології LIGHTSPEED.

HERO: головна зброя героя
HERO 25K - кращий датчик в асортименті нашої компанії. Він забезпечує відстеження без затримок на швидкості понад 10 м/с (400 дюйм/с) при рівні чутливості від 100 до 25 600 точок на дюйм, зберігаючи при цьому нульові значення згладжування, прискорення і фільтрації.

Датчик HERO 25K споживає в 10 разів менше електроенергії, ніж попередні моделі, тому нам вдалося продовжити час роботи батареї і в той же час знизити вагу миші.

Бездротова технологія lightspeed
Бездротова технологія LIGHTSPEED забезпечує високу продуктивність, швидкий відгук і стабільне під'єднання професійного рівня для тривалих змагань: миша з ввімкненим стандартним RGB-підсвічуванням LIGHTSYNC може працювати до 35 годин поспіль без підзарядки.

Технологія бездротової зарядки powerplay
Тепер час роботи батареї - не проблема. Система бездротової зарядки POWERPLAY дозволяє заряджати G703 та інші сумісні миші лінійки G, коли користувач відпочиває або грає. * Для цього потрібно лише замінити додатковий тягарець вагою 10 г модулем POWERCORE з комплекту поставки.

Комфорт і якість - відповідно до ваших уподобань
Миша G703 відрізняється міцною конструкцією і ергономічною формою корпусу, а гумові бічні накладки забезпечують надійний захват і утримання пристрою під час роботи. Пристрій володіє також гнучкими можливостями налагодження: додатковий тягарець вагою 10 г і 6 програмованих кнопок дозволяють відрегулювати та налаштувати мишу відповідно до вимог і уподобань.

Миттєве спрацьовування
Завдяки вдосконаленому металевому пружинному механізму основні кнопки миші (права та ліва) натискаються практично без зусиль. Це забезпечує точний, швидкий і узгоджений відгук.

RGB-підсвічування за технологією LIGHTSYNC
Повноспектральне RGB-підсвічування реагує на внутрішньоігрові події, звуковий супровід і зміну кольору зображення на екрані. Крім того, її роботу можна синхронізувати з підсвічуванням інших пристроїв лінійки G. Ігрове ПЗ Logitech G HUB дозволяє створювати та налаштовувати власні ефекти, а також анімацію підсвічування, використовуючи палітру з 16,8 млн відтінків. Профілі підсвічування можна синхронізувати на всіх використовуваних пристроях. 

Призначення

Геймерські

Розмір миші

Велика

Тип підключення

Бездротове

Інтерфейс

USB

Радіоінтерфейс (USB)

Тип сенсора

Оптичний

Роздільна здатність, dpi

100-25600

Особливості

Підсвічування клавіш

Вбудований акумулятор

Кількість кнопок

6

Додаткові характеристики

Формат даних USB: 16 біт на вісь

Частота опитування USB-порту: 1000 Гц (1 мс)

Частота опитування по бездротовому зв'язку: 1000 Гц (1 мс)

Бездротовий зв'язок: Бездротова технологія LIGHTSPEED

Мікропроцесор: 32-розрядний (ARM)

Сумісність з технологією POWERPLAY

RGB-підсвічування за технологією LIGHTSYNC

Гумові бічні накладки, виготовлені методом формування подвійної інжекцією

Механічні кнопки з пружинним механізмом

Датчик: HERO 25K

Макс. прискорення:> 40 G

Макс. швидкість:> 10 м/с (400 дюйм/с)

Довжина кабелю, м

1.8

Розміри, мм

68 x 124 x 43

Вага, г

95

Основний колір

Чорний