Код: 6631732 Миша Logitech MX Anywhere 3, Graphite (910-005988)

  • Артикул: 910-005988
  • Тип під'єднання: Бездротове
  • Тип сенсора: Лазерний
  • Інтерфейс: Радіоінтерфейс, Bluetooth

Гарантія: 2 роки

Робота в будь-яких умовах
MX Anywhere – це високопродуктивна миша, яка пропонує неймовірно гнучкі можливості для роботи. Вона дуже компактна та стане чудовим вибором для тих, хто постійно у роз'їздах. З нею вам легко виконуватиме поставлені завдання, де б ви не знаходилися — удома, у кафе або в залі очікування аеропорту.

Коліщатко прокрутки, модернізоване
Електромагнітне коліщатко MagSpeed ​​дозволяє керувати переміщенням курсору з точністю до пікселя та прокручувати 1000 рядків на секунду. Крім того, воно працює практично безшумно.

Коліщатко виготовлене з механічно обробленої сталі, тому дає приємні тактильні відчуття і забезпечує відчутну інерцію при абсолютно беззвучній роботі.

Відстеження на всіх типах поверхонь навіть на склі
MX Anywhere 3 працює практично на будь-якій поверхні, зокрема і на склі. Товщина скляної поверхні повинна становити не менше 4 мм. З цією мишею зручно працювати за офісним столом, за столиком у улюбленому кафе та навіть на дивані.

Швидка зарядка під час роботи
При повністю зарядженій батареї миша MX Anywhere 3 може працювати до 70 днів, а швидкої зарядки протягом однієї хвилини вистачить на три години роботи. Час роботи батареї залежить від режиму експлуатації та комп'ютера. Для підзарядки використовується кабель USB-C з комплекту постачання.

Сучасний дизайн, високоякісні матеріали
MX Anywhere 3 – стильний дизайн та абсолютний комфорт під час роботи. Пристрій має елегантний дизайн та оснащений коліщатком прокручування, виготовленим з механічно обробленої сталі, а також протиковзними бічними накладками із силікону, які дають чудові тактильні відчуття. Миша доступна в 3 колірних рішеннях, з яких ви можете вибрати найвідповідніше вашому ноутбуку та особистому стилю. 

Призначення

Звичайні

Розмір миші

Маленька

Тип підключення

Бездротове

Інтерфейс

Bluetooth

Радіоінтерфейс (USB)

Тип сенсора

Лазерний

Роздільна здатність, dpi

4000

Особливості

Кнопка зміни DPI

Кількість кнопок

6

Розміри, мм

34.4 х 65 x 100.5

Основний колір

Чорний