Код: 6794325 Миша Logitech Signature M650 L Wireless Graphite (910-006236)

  • Артикул: 910-006236
  • Тип під'єднання: Бездротове
  • Тип сенсора: Оптичний
  • Інтерфейс: USB/Bluetooth

Гарантія: 2 роки

Бездротова миша Logitech для офісної роботи
Бездротова миша Logitech Signature M650 L з технологією SmartWheel і бічними кнопками, що налаштовуються, забезпечує комфорт і допомагає підвищити ефективність офісної роботи. Під'єднання за допомогою USB-приймача Logi Bolt або через Bluetooth дає можливість заощаджувати місце на робочому столі й обходитися без дротів.

Інтелектуальна прокрутка SmartWheel
Налаштуйте прокрутку SmartWheel залежно від поставленого завдання. Ви можете використовувати порядкове прокручування, якщо потрібно приділити увагу деталям, або вдатися до плавного прокручування, за якого одним рухом можна перегорнути кілька сторінок. Перемикання режимів прокрутки здійснюється одним простим натисканням.

Продумана ергономіка
З Logitech Signature M650 L ви можете працювати в будь-якому місці та встигати більше. Завдяки ергономічній формі, гумовим бічним вставкам і м'якій зоні під великим пальцем ви здатні повністю зосередитися на роботі, забувши про незручності або неточні рухи.

Легке під'єднання
Надійне бездротове під'єднання по Bluetooth Low Energy або через USB-приймач Logi Bolt гарантує відсутність перешкод і розривів сигналу в радіусі до 10 метрів. Миша Logitech Signature M650 L сумісна з основними платформами Windows, macOS, Linux, iPadOS, Android, а це означає, що ви можете під'єднувати її практично до будь-яких сучасних пристроїв.

Увага навіть до дрібниць
Ніяких дратівливих шумів. Завдяки технології Logitech SilentTouch миша працює практично безшумно, знижуючи гучність клацань до 90%, щоб ви могли повністю зосередитися на роботі та не відволікатися на сторонні звуки. Технологія Logitech Options+ дає можливість призначити бічним кнопкам ті функції, які зроблять вашу роботу легшою та ефективнішою. Режим енергозбереження забезпечує до 24 місяців роботи на одному джерелі живлення (батарейка типу АА). 

Призначення

Звичайні

Розмір миші

Середня

Тип підключення

Бездротове

Інтерфейс

USB

Bluetooth

Тип сенсора

Оптичний

Роздільна здатність, dpi

2000

Кількість кнопок

5 + колесо прокрутки

Додаткові характеристики

Сумісність з ОС: Android; Chrome OS; Linux; Mac OS; Microsoft Windows

Радіус дії бездротового зв'язку: 10 метрів

Розміри, мм

65.63 x 118.19 x 41.52

Вага, г

160

Основний колір

Сірий