Код: 6952969 Набір келихів CD'A Swirly, 4х350 мл

  • Артикул: V2829
  • Келих Swirly
  • Об'єм: 350 мл
  • Матеріал: кришталеве скло Cristallin
  • Призначення: для вина
  • Кількість предметів: 4 шт

Гарантія: -

 

З 1968 року бренд Cristal d'Arques Paris втілює в собі французьку елегантність і красу, доступні всім. Залишаючись вірним своїм цінностям, бренд відтепер просуває образ легкого та впевненого шику, надихаючись стилем арт-деко та паризьким життєлюбством. Спираючись на власні ноу-хау, бренд Cristal d'Arques Paris поступово перетворюється, заново інтерпретуючи образи розкоші в невимушеній і сучасній манері.

Колекція келихів Swirly - це справжня витонченість у світі дизайну, яка вражає майстерністю справжніх художників кришталя. Гра світла на поверхні робить їх сучасними та вишуканими, а блиск скла надає їм виразного шарму. Келихи Swirly стануть прикрасою вашого столу до будь-якої події. У асортименті два келихи для вина на довгій ніжці та чудовий келих для шампанського. Елегантні келихи створять особливу атмосферу під час насолоди найкращими винами. Келихи можна мити в посудомийній машині, що робить його не лише стильним, але й практичним і зручним.

Келихи Swirly виготовлені з кристаліна, наділеного унікальним чистим звучанням.
Cristallin не містить свинцю, вирізняється дуже високою стійкістю до ударів, винятковою прозорістю, довготривалою привабливістю блискучого зовнішнього вигляду й унікальними акустичними якостями. Це справжній люксовий матеріал для повсякденного використання.
 

Серія

Swirly

Призначення

Для білого вина

Кількість предметів, шт.

4

Матеріал

Krysta - кришталеве скло

Об'єм, мл

350

Можна мити в посудомийній машині

Так