Код: 6677827 Набір келихів Cristal d'Arques Paris Ultime

  • Артикул: N4312
  • Келих Ultime
  • Об'єм: 520 мл
  • Матеріал: кришталеве скло
  • Призначення: для вина/коктейлів
  • Кількість предметів: 6 шт

Гарантія: -

З 1968 року бренд Cristal d'Arques Paris втілює в собі французьку елегантність і красу, доступні всім.

Залишаючись вірним своїм цінностям, бренд відтепер просуває образ легкого та впевненого шику, надихаючись стилем арт-деко та паризьким життєлюбством. Спираючись на власні ноу-хау, бренд Cristal d'Arques Paris поступово перетворюється, заново інтерпретуючи образи розкоші в невимушеній і сучасній манері.

У 1968 році на скляному заводі Verrerie Cristallerie d'Arques сталася справжня інноваційна революція в промисловому виробництві виробів для сервірування столу: було запущено автоматичне виробництво. Завдяки цьому технічному досягненню кришталеві келихи, графини та інші вироби стали доступні широкому колу споживачів. Так почалася історія бренду Cristal d'Arques, який і сьогодні продовжує невпинно створювати елегантні, істинно французькі вироби. Наші дизайнери постійно змінюють джерела натхнення і освоюють матеріали, спеціально розроблені для бренду Cristal d'Arques Paris.

Група ARC приділяє особливу увагу дослідженням і розробці. Наші фахівці розробляють інноваційні, екологічніші матеріали та технології. Створений компанією матеріал Kwarx, з якого виготовляються всі наші вироби під брендом Cristal d'Arques Paris, не містить свинцю, відрізняється стійкістю до ударів і витримує багаторазове використання в посудомийних машинах. Це справжній люксовий матеріал для повсякденного використання.

Щоб відповідати потребам споживачів, фахівці підрозділу досліджень і розробок створили матеріал Kwarx, який відрізняється видатними споживчими якостями:

  • Довговічний блиск

Навіть після трьохсот мийок у посудомийній машині Kwarx зберігає первісний блиск і чистоту, роблячи ваш стіл по-справжньому яскравим!

  • Повна прозорість

Унікальний склад, технологія виробництва та найкраща сировина. Наше кришталеве скло має винятково високий індекс прозорості 98,8 - вище стандартів ринку.

  • Найвища міцність

Наш інноваційний матеріал Kwarx до 50%* міцніше стандартних зразків, представлених на ринку.
Запрошуйте друзів, діставайте келихи та насолоджуйтеся моментом ... не побоюючись прославитися незграбними! 

Серія

Ultime

Призначення

Для червоного вина

Для коктейлів

Кількість предметів, шт.

6

Матеріал

Кришталеве скло

Об'єм, мл

520

Можна мити в посудомийній машині

Так