Код: 6610408 Набір по догляду за ротовою порожниною Philips HX8494/01 DiamondClean 9000 & AirFloss Ultra white

  • Артикул: HX8494/01
  • Кількість рухів на хвилину: 62000
  • Кількість режимів: 4
  • Кількість насадок: 1

Гарантія: 2 роки

Видаляє до 99,9% нальоту
AirFloss Ultra видаляє до 99,9% нальоту на оброблюваних ділянках.

Технологія мікроструму з дрібних крапель води та потоку повітря
Клінічно доведені результати забезпечуються завдяки нашій унікальній технології, яка дозволяє використовувати воду або ополіскувач для порожнини рота у поєднанні з потоком повітря для ефективного та дбайливого очищення між зубами та вздовж лінії ясен.

Простий спосіб розвинути здорову звичку
Регулярне чищення міжзубних проміжків необхідне підтримки здоров'я всієї порожнини рота. AirFloss допомагає легко сформувати корисну звичку ретельно очищати проміжки між зубами.

Клінічно доведено: так само ефективний для здоров'я ясен, як і зубна нитка
Клінічно доведено, що Philips Sonicare AirFloss Ultra також ефективний для здоров'я ясен, як і зубна нитка. Дозволяє покращити стан ясен лише за два тижні.

Допомагає запобігти розвитку карієсу в міжзубних проміжках
Дбайливо видаляючи наліт, що залишився після чищення зубною щіткою, Philips Sonicare AirFloss Ultra допомагає запобігти розвитку карієсу в міжзубних проміжках.

Високоефективна насадка
Нова високоефективна насадка AirFloss Ultra збільшує потужність нашої технології мікроструму з дрібних крапель води та потоку повітря, дозволяючи легко досягти найкращих результатів.

Потрібно лише 60 секунд: направте насадку, натисніть кнопку, почніть чистку!
З AirFloss Ultra чистка всієї ротової порожнини займає не більше 60 секунд на день. Просто виберіть частоту розпилення (одноразове, подвійне або потрійне), а потім утримуйте кнопку для тривалого автоматичного розпилення або натисніть та відпустіть її, щоб увімкнути режим розпилення вручну.

Персоналізоване чищення зубів
DiamondClean 9000 має ряд режимів - Clean (Чистка), White + (Освітлення), Gum Health (Здоров'я ясен) і Deep Clean+ (Глибоке чищення) - які допоможуть вам ефективніше чистити зуби. Режим Clean (Чистка) підходить для якісного щоденного чищення зубів, White+(Освітлення) — для видалення потемнінь, Gum Health (Здоров'я ясен) забезпечує дбайливе та ефективне чищення ясен, а Deep Clean+ (Глибоке чищення) підходить для максимально ретельного чищення. Три параметри інтенсивності дозволяють вибирати між високим рівнем для ретельного чищення та низьким рівнем для чутливіших зубів.

Наша унікальна технологія забезпечує ефективне та дбайливе чищення
Потужні звукові вібрації збивають зубну пасту, допомагаючи їй ефективніше боротися з нальотом у міжзубних проміжках і вздовж лінії ясен. Результат чищення зубів нашою зубною щіткою протягом 2 хвилин рівнозначний місяцю чищення зубів за допомогою звичайної ручної зубної щітки.

Видаляє в 10 разів більше нальоту для ретельного чищення
Будьте впевнені в ретельному чищенні зубів з насадкою C3 Premium Plaque Contol. М'які та гнучкі щетинки повторюють контури ваших зубів, забезпечуючи в 4 рази тісніший контакт і видаляючи до 10 разів більше нальоту у важкодоступних місцях. 

Тип

Зубний центр

Призначення

Для дорослих

Кількість рухів в хвилину

62000

Кількість режимів

4

Кількість насадок

1

Насадки

C3 Premium Plaque Control

Таймер

Є

Особливості

Видаляє до 99.9% нальоту

Допомагає запобігти розвитку карієсу в міжзубних проміжках

Технологія мікроструму з дрібних крапель води та потоку повітря

Високоефективна насадка

Простий спосіб ефективного очищення міжзубних проміжків

Потрібно лише 60 секунд на очищення ротової порожнини

Забезпечує ретельне очищення

Персоналізоване чищення зубів

Живлення

Від акумулятора

Час автономної роботи

1-3 тижні

Час зарядки акумулятора

24 години

Вага, г

1158

Колір

Білий