Код: 6367544 Набір столових приборів RONDELL Andrea RD-244, 24 предмета

  • Артикул: RD-244
  • Набір столових приборів Andrea
  • Кількість предметів: 24 шт.
  • Комплектація: столові ложки, вилки, ножі і чайні ложки.
  • Матеріал: нержавіюча сталь

Гарантія: -

Колекція Andrea

Елегантно і святково сервірувати стіл дозволить набір столових приборів з 24 предметів на 6 персон Andrea. Завдяки сатинованій поліровці і стильному витонченому дизайну прибори додадуть вишукану завершеність в оформлення Вашого столу.

Користуватися приборами неймовірно приємно: вони зручно лягають в руку і мають оптимальну вагу для комфортного поводження під час їжі.

Посуд Röndell - це сьогодення і майбутнє домашньої кулінарної майстерності.

Незважаючи на досить молодий вік компанії, заснованої в 1988 році, продукція під брендом Rondell користується великим попитом, що не дивно, адже Rondell пропонує широкий асортимент посуду, що включає каструлі, сковороди, сотейники, чайники, столові прибори, стильні колекції посуду, кухонні аксесуари та т.д. Головними перевагами продукції Rondell, є: ергономічність, надійність, міцність і безпека, гарантія від 2 до 25 років!

Професіонали давно знають і люблять Röndell за бездоганну якість та ефективні технології приготування найскладніших страв. Якість сучасного посуду визначають безпечні матеріали і передові технології, які тепер доступні кожному в професійному посуді для будинку від Röndell.
Сучасний, стильний, функціональний посуд Rondell, створений за унікальними технологіями, дозволяє помітно економити час приготування їжі, а також дає можливість звести до мінімуму використання жирів при готуванні завдяки високотехнологічним матеріалами і унікальній конструкції корпусу, що робить процес приготування по-справжньому захоплюючим.

Авторські колекції посуду і кухонних аксесуарів Röndell - просте і унікальне рішення для інтер'єру кухні будь-якого стилю і напряму. 

Серія

Andrea

Кількість предметів, шт.

24

Матеріал

Нержавіюча сталь 430 18/0

В упаковці

Так