Код: 6355998 Насадка для зубної щітки Philips Sonicare For Kids HX6032/33 (2 шт.)

  • Артикул: HX6032/33
  • Тип: Насадка для зубної щітки
  • Кількість в упаковці: 2 шт

Гарантія: 2 роки

Вік 3+
М'які щетинки стандартної насадки для зубної щітки Philips Sonicare For Kids повторюють форму зубів дітей у віці від 3 років і делікатно очищують зуби. Прогумоване обрамлення задньої частини насадки захищає дитячі зуби від травмування і забезпечує комфорт під час чищення. Також доступні насадки більшого розміру для дітей від 7 років.
Чудове очищення і максимальна ефективність
Звукова щітка забезпечує максимум ефективності за короткий проміжок часу, протягом якого дитина чистить зуби. Вона допомагає прищеплювати здорові звички і покращувати техніку чищення зубів.
Технологія, що забезпечує максимальну звукову вібрацію
Чистячі насадки Philips Sonicare - важлива складова нашої технології, заснованої на 31 000 коливальних рухів за хвилину, що здійснюються з високою частотою і амплітудою. Наша неперевершена звукова технологія передає імпульси від ручки до кінчика чистячої насадки. Це створює динамічний потік рідини, який ефективно очищує міжзубні проміжки і ділянки вздовж лінії ясен.

Підходить до будь-якої щітки Philips Sonicare зі знімними насадками
Насадки для зубної щітки Philips Sonicare For Kids можна знімати і знову встановлювати на щітку, надійно фіксуючи їх, що значно спрощує процес очищення та обслуговування.

Ефективний догляд для здоров'я порожнини рота

Ця насадка, як і всі оригінальні чистячі насадки Philips Sonicare, безпечна для ясен і зубів. Ми ретельно тестуємо кожну насадку і гарантуємо неперевершену якість та надійність продукції.

Індикаторні щетинки забезпечують ефективність чищення
Не завжди помітно, проте із часом чистячі насадки втрачають жорсткість і поступово зношуються. Індикаторні сині щетинки вицвітають і стають білими, сигналізуючи про необхідність заміни. Для оптимальних результатів замінюйте очищувальну насадку кожні три місяці.

 

Тип

Насадка для зубної щітки

Призначення

Для дітей

Кількість насадок

2

Сумісність з моделями

HealthyWhite+

For Kids

Особливості

- Сині індикаторні щетинки вицвітають;

- Без бісфенолу-А.