Код: 6715589 Насадка для зубної щітки Philips HX8072/01

  • Артикул: HX8072/01
  • Тип: Насадка для зубної щітки
  • Кількість в упаковці: 2 шт

Гарантія: 2 роки

Від зубної щітки до щітки для язика – лише одне натиснення
Щітка для язика TongueCare+ швидко перетворює зубну щітку Philips Sonicare на щітку для язика зі звуковою потужністю. Кожна щітка для язика встановлюється на ручку зубної щітки Philips Sonicare так, як звичайна насадка для щітки. Ці прості в користуванні, заміні та чищенні інноваційні щітки для язика сумісні з усіма ручками зубних щіток зі знімними насадками Philips Sonicare, що значно полегшує доповнення щоденного догляду за ротовою порожниною чищенням язика. Вона підходить для усіх ручок зубних щіток Philips Sonicare, крім: PowerUp Battery та Essence.

Легко досягайте будь-якої частини язика
Щоб язик став справді чистим, потрібно досягнути усіх його частин. Завдяки ергономічній формі щітка для язика TongueCare+ дозволяє робити це з комфортом. Мала та гнучка головка полегшує чищення кожного куточку язика від бактерій, які спричиняють неприємний запах із рота.

Автоматично з’єднується з ручкою зубної щітки
Наша розумна щітка для язика TongueCare+ має всередині мікросхему, яка встановлює зв’язок із ручкою зубної щітки. Тому після встановлення ручка автоматично розпізнає її й вибирає відповідний режим та рівень інтенсивності для покращення чищення язика. Потрібно лише натиснути кнопку живлення.

240 мікрощетинок для ретельного, дбайливого чищення
Щітку для язика TongueCare+ з 240 гумовими мікрощетинками спеціально створено для чищення м’якої та пористої поверхні язика. Гнучкі мікрощетинки рухаються по контуру та лагідно чистять навколо виступів та виїмок для усунення бактерій і забезпечують глибше проникнення нашого антибактеріального спрею Philips Sonicare BreathRx. Компактна форма дозволяє зручно почистити весь язик.

Чищення Philips Sonicare для Вашого язика
TongueCare+ – це єдина щітка для язика із силою Philips Sonicare для усунення бактерій, які спричиняють появу неприємного запаху, одним рухом. 31 000 вібрацій на хвилину дозволяють усунути наліт на язику, знищити бактерії, які спричиняють появу неприємного запаху, і забезпечують глибше проникнення антибактеріальних компонентів спрею для язика Philips Sonicare BreathRx. Язик буде чистішим, а подих залишатиметься свіжішим довше.

Тип

Насадка для зубної щітки

Призначення

Для дорослих

Кількість насадок

2

Сумісність з моделями

2 Series бореться з нальотом

2 Series Plaque Defense

3 Series для здоровіших ясен

DiamondClean

DiamondClean Smart

EasyClean

Essence+

FlexCare

FlexCare Platinum

FlexCare Platinum Connected

FlexCare+

HealthyWhite

HealthyWhite+

PowerUp

Особливості

Технологія чищення: ультразвукова

Зубна щітка стає скребком для язика одним натисканням

Видалення нальоту на всій поверхні

Автоматичне з'єднання до зубної щітки

240 мікрощетинок для дбайливого і ефективного чищення

Технологія очищення язика від Philips Sonicare