Код: 6386157 Навушники SENNHEISER CX 6.00BT

  • Артикул: 507447
  • Серія CX
  • Частотний діапазон 17 - 21000 Гц
  • Чорний колір

Гарантія: 2 роки

 

Серйозний потужний звук в ультралегкій формі - це бездротова гарнітура Sennheiser СХ 6.00BT. Зручна, легка і комфортна гарнітура дозволяє насолоджуватися музикою в русі. Передові бездротові технології гарантують фірмовий звук Sennheiser. Завдяки інтуїтивно зрозумілим елементам управління, надійній збірці та тривалому терміну служби акумулятора CX 6.00BT обов'язково зробить приємним ваше дозвілля, там, куди б ви не йшли.

 

Забудь про кабель, насолоджуйся свободою.
Немає нічого простішого, ніж користуватися бездротовою гарнітурою Sennheiser СХ 6.00BT у повсякденному житті. Маючи вагу всього 14 грамів гарнітура без проблем коннектиться з будь-яким смартфоном, пропонуючи неперевершений комфорт при носінні. Чи це не привід завжди мати її при собі?

 

 

Повний звуковий пакет від Sennheiser.
Виглядає CX 6.00BT звичайно легковажно, але це враження зникне, щойно ви почуєте звук справжньої пропріетарної акустичної системи. Чіткий і детальний, з глибокими низькими і прозорими високими частотами. І, до речі, на звук не дивляться - його слухають!

 

Блискучий бездротовий звук.
Сучасні бездротові технології, що використовуються в CX 6.00BT, просто чудові! Bluetooth 4.2 і кодек Qualcomm® apt-X ™ забезпечують високу якість звуку, а підтримка кодека Qualcomm® apt-X ™ Low Latency скорочує час синхронізації аудіо та відео до мінімуму при перегляді фільмів або в ігрових баталіях. Насолоджуйтесь в повній мірі чудовим звуком.

 

 

Все під контролем.
CX 6.00BT - це багатофункціональна гарнітура, яка може підключатися до двох мобільних пристроїв одночасно. Завдяки вбудованому мікрофону можна дзвонити самому та відповідати на телефонні дзвінки. 3-кнопковий блок управління дозволяє управляти музикою та викликами кінчиками пальців. Зручні голосові підказки ще більше спрощують користування гарнітурою, повідомляючи вам про вхідні дзвінки й стан акумулятора.

 

 

Зручність та комфорт.
Конструкція CX 6.00BT з використанням з'єднувального кабелю навколо шиї забезпечує неперевершений комфорт та безпеку. Для персональної підгонки і для ослаблення зовнішнього шуму в комплект поставки включені вушні адаптери 4-х розмірів (XS, S, M, L).

 

 

Завжди з тобою.
CX 6.00BT був спеціально розроблений як компаньйон для поціновувачів музики з мобільним стилем життя. Отже, його шестигодинний час автономної роботи з швидкою зарядкою через USB, що додає дві години заряду всього за десять хвилин. Через 1,5 години CX 6.00BT повністю заряджений та готовий взяти майже кожну вулицю завдяки надійній якості збірки Sennheiser та високоякісним міцним матеріалами.

 

Загальні параметри
Тип підключення

Бездротові

Тип конструкції

Вакуумні

Основний колір

Чорний

Призначення

Для портативної техніки

Особливості

Коефіцієнт нелінійних спотворень + шум (THD + N): <0,5% (1 кГц, 100 дБ), рівень звукового тиску: 112 дБ (1 кГц / 0 дБFS)

Акустичні характеристики
Акустичне оформлення

Закриті

Тип випромінювачів

Динамічні

Чутливість

17 - 21000 Гц

Частотний діапазон

17 - 21000 Гц

Підключення
Підключення кабеля

Двостороннє

Особливості кабеля

Плоский

Вид бездротового зв'язку

Bluetooth 4.2

Підтримка кодеків

aptX

Можливість дротового підключення

Немає

Живлення
Тип елементів живлення

Літій-полімерна перезаряджувана батарея

Час зарядки

1.5 г

Час роботи в режимі розмови

8,5 ч

Час роботи в режимі відтворення музики

6 ч

Конструкція
Тип кріплення

Кріплення у вухах

Матеріал корпусу

Метал

Пластик

Матеріал амбушур

Силікон

Функції і управління
Регулювання гучності

Є

Характеристики мікрофона
Наявність мікрофона

Є

Розташування мікрофона

На дроті

Кріплення мікрофону

Фіксоване

Направленість мікрофона

Всенаправлений

Комплектація
Змінні амбушюри

Є

Чохол в комплекті

Є

Додатково

Зарядный USB кабель; Ушные адаптеры (XS/S/M/L); Чехол

Додаткова інформація
Вага

14 г

Гарантія
Гарантія

2 роки

Інструкції

Файл Опис
2311734.pdf (941,54 кб) Инструкция по эксплуатации
2311735.pdf (1,19 мб) Краткая инструкция