Код: 6488973 НАВУШНИКИ SENNHEISER HD 300

  • Артикул: 508597
  • Част. діапазон: 18 - 20000 Гц
  • Чутливість: 118 дБ
  • Опір: 18 Ом

Гарантія: 2 роки

Незважаючи на гуманну вартість, Sennheiser HD 300 не позбавлені фірмового впізнаваного дизайну, що виключає помітні та химерні деталі. Варто відзначити цікавий спосіб кріплення чашок до дужки оголів'я, що виявився при цьому та досить практичним. До слова, основним матеріалом виготовлення корпусу виступив пластик, пофарбований у нейтральний відтінок. Порадували і м'які, тактильно приємні амбушюри зі спіненого матеріалу, покритого екошкірою. Вибрані амбушюри допоможуть уникнути швидкої втоми навіть при тривалому прослуховуванні навушників. Крім того, м'який елемент використовується і в конструкції оголів'я, що знову-таки плюс до ергономіки HD 300. Що стосується застосовуваного кабелю, то тут справа йде частково передбачувано, оскільки виробник вибрав для свого продукту нехитрий стаціонарний варіант з гумовою обпліткою та L-подібним конектором. Завершує розповідь про екстер'єр пристрою складаний механізм чаш, що поліпшує його мобільність.

Усередині згаданих раніше овальних чаш затишно розмістилися 40-мм динамічні випромінювачі з неодимовими магнітами, які отримали фірмовий звуковий тюнінг Зенхайзер. Перш за все мова йде про помірно V-подібну АЧХ, найбільш підходящу для відігравання композицій сучасних музичних жанрів, таких як поп, софт-рок, електронна музика та ін. Бас звучить тілесно, насичено і експресивно; СЧ подаються разом, мелодійно та делікатно, тоді як ВЧ відтворюються дзвінко, детально та музично, зберігаючи виправданий коефіцієнт присутності в загальній тональній гамі. Надихає і бажаний шумоізоляційний потенціал HD300, досягнутий ресурсом вдалого компонування закритих акустичних камер і якісних комплектних амбушюр.

Sennheiser HD300 - оптимальний варіант для меломана з обмеженим бюджетом, що шукає продукт від А-бренду зі стриманим дизайном і гідним звучанням. 

Загальні параметри
Тип підключення

Дротові

Тип конструкції

Накладні

Основний колір

Чорний

Призначення

Для портативної техніки

Для дому

Акустичні характеристики
Акустичне оформлення

Закриті

Тип випромінювачів

Динамічні

Чутливість

118 дБ

Опір

18 Ом

Частотний діапазон

18 - 20000 Гц

Підключення
Роз'єм

mini-jack (3.5 мм)

Форма роз'єму

L-подібний

Покриття роз'єма

Позолочений

Довжина дроту

1.4 м

Тип кабеля

Асиметричний

Підключення кабеля

Одностороннє

Особливості кабеля

Круглий

Живлення
Тип елементів живлення

Немає

Конструкція
Тип кріплення

Наголов'я

Особливості конструкції

Регульоване наголов'я

Складна конструкція

Матеріал корпусу

Пластик

Матеріал амбушур

Штучна шкіра

Функції і управління
Регулювання гучності

Немає

Характеристики мікрофона
Наявність мікрофона

Немає

Комплектація
Змінні амбушюри

Немає

Додаткова інформація
Вага

182 г

Гарантія
Гарантія

2 роки